Pastís d’arròs

Categoria: Postres
Pastís d’arròs
60 minuts
Postres
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

100g d'arròs rodó extra NOMEN
800ml de llet o beguda d'arròs NOMEN
150g de sucre
5g de vainilla ensucrada (1 culleradeta)
5g de sal (1 culleradeta)
4 ous
10ml d'oli (1 cullerada)

EL·LABORACIÓ

En una cassola escalfar l’arròs amb una cullerada d’oli. Moure bé i afegir la llet o la beguda d’arròs. Bullir fins que pràcticament s’hagi evaporat tot el líquid i quedi una pasta espessa.

Encendre el forn a 220ºC. Afegir a l’arròs la sal, la vainilla ensucrada, el sucre i els ous. Barrejar bé i posar en un motlle gran o en motlles individuals. Ficar la barreja al forn uns 30 minuts, deixar refredar i servir.

Comparteix-ho!