Pebrots del piquillo farcits d’arròs ecològic

Categoria: Ideals per a tupper
Pebrots del piquillo farcits d’arròs ecològic
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g d'Arròs Ecològic Nomen
16 pebrots del piquillo
50 ml de nata
2 llaunes de tonyina
4 cullerades soperes de maonesa
50 g d’enciam
6 olives verdes
6 olives de kalamata
6 cogombrets en vinagre
Oli d'oliva
Sal amb Algues Nomen
Julivert sec

EL·LABORACIÓ

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem.

2. Piquem l’enciam, les olives i els cogombrets.

3. En un bol barregem l’arròs cuit amb la tonyina, la maonesa, l’enciam picat, les olives, els cogombrets, un rajolí d’oli d’oliva i un pessic de sal amb algues.

4. Farcim els pebrots del piquillo (en reservem 4) amb la barreja de l’arròs i reservem.

5. Amb l’ajuda d’una batedora triturem 4 pebrots del piquillo amb la nata fins a obtenir una textura homogènia.

6. Muntem el plat disposant 3 pebrots del piquillo per persona i disposem una mica de salsa per sobre.

7. Decorem amb una mica de julivert sec per sobre i servim.

Comparteix-ho!