Pizza vegetal amb farina d’arròs

Categoria: Altres
Pizza vegetal amb farina d’arròs
40 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

250 grams de farina d'arròs Nomen
1 ou
90 ml d'aigua
1 pot de tomàquet fregit
1 carbassó
3 unitats de tomàquets secs en oli
4 xampinyons
200 g de formatge ratllat mozzarella
Sal
Oli d'oliva
Orenga

EL·LABORACIÓ

n_2016-12_receta_pizza_vegetal_harina_arroz_web

1. Preescalfem el forn a 180 ºC.

2. En un bol barregem la farina d’arròs, l’ou batut, un rajolí d’oli, un parell de pessics de sal i l’aigua. Treballem fins a obtenir una barreja homogènia.

3. Sobre una safata de forn hi posem una làmina de paper de forn i la pintem amb oli.

4. Estenem la massa de pizza sobre el paper de forn, donant-li una forma arrodonida.

5. Posem un rajolí d’oli d’oliva a la massa, una capa de tomàquet, una mica d’orenga i coem al forn durant 20 minuts.

6. Tallem el carbassó a tires fines, piquem els tomàquets secs i tallem els xampinyons a làmines.

7. Traiem la pizza del forn i hi afegim el formatge mozzarella, les tires de carbassó, les làmines de xampinyons, els tomàquets secs i salem al gust.

n_2016-12_receta_pizza_vegetal_harina_arroz_paso_microweb

8. Coem al forn durant 10 minuts més.

9. Gratinem la pizza durant 5 minuts i servim amb un rajolí d’oli d’oliva.

n_2016-12_receta_pizza_vegetal_harina_arroz_micweb

Comparteix-ho!