Pollastre al curri amb guarnició d’arròs

Categoria: Altres
Pollastre al curri amb guarnició d’arròs
65 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

4 cuixetes de pollastre
4 cebes de figueres
2 dents d’all
150 ml de caldo de pollastre
1 cullerada sopera de curri en pols
150 g de Arròs Rodó Nomen
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Cibulet fresc

EL·LABORACIÓ

1. Piquem les cebes i l’all amb l’ajuda d’una picadora.

2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i afegim la ceba i l’all. Coem durant 10 minuts.

3. Salpebrem el pollastre i l’afegim a la cassola. Coem durant 10 minuts més, donant-li la volta de tant en tant.

4. Afegim el caldo de pollastre i el curri en pols. Tapem i deixem coure durant 30-35 minuts a foc suau. Remenem el pollastre varies vegades durant la cocció.

5. Mentrestant posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 16 minuts. Colem i reservem.

6. Servim el pollastre amb l’arròs a mode de guarnició. Decorem amb una mica de cibulet picat per sobre a mode decoratiu.

Comparteix-ho!