Porridge tropical

Categoria: Postres
Porridge tropical
30 minuts + repòs en nevera
Postres
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

250 g. arròs integral NOMEN
1 llauna de llet de coco per postres
6 dàtils medjoul sense os a rodanxes
Unes gotes d'essència de vainilla
1 mango
1 papaia petita
2 plàtans
1 safata petita de nabius
8 nous de Brasil
Sal

EL·LABORACIÓ

Preparació del Porridge tropical

Coem l’arròs en aigua amb una mica de sal.

Mentre es cuina l’arròs, pelem i tallem la fruita a daus de la mida d’un mos o en làmines gruixudes. Piquem els nous a trossos irregulars i reservem.

Escorrem l’arròs i, encara calent, barregem amb la llet de coco, els dàtils i l’essència de vainilla. Deixem temperar i guardem a la nevera.

Quan estigui ben fred, repartim el porridge en bols d’esmorzar i col·loquem per sobre les diferents fruites contrastant els colors i acabant amb els nous picats.

Comparteix-ho!