Puré de patates amb saltat de bolets i ou poché

Categoria: Altres
Puré de patates amb saltat de bolets i ou poché
45 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

80 g de Puré de Patates Nomen
200 ml de llet
200 g de bolets frescos al gust
Sal
Nou moscada
Oli d’oliva
Oli de trufa
4 ous
Sal Maldon
Cibulet fresc

EL·LABORACIÓ

1. Escalfem la llet amb sal i nou moscada i un cop calenta afegim el puré de patates i coem fins a espessir. Rectifiquem de sal i pebre negre.

2. Netegem els bolets i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem.

3. Fem quatre quadrats de paper film d’uns 30 cm x 30 cm i unes tires llargues per fer el posterior tancament.

4. Untem els quadrats de paper film amb una fina capa d’oli de trufa.

5. Col·loquem les làmines de paper film en un got, deixant un espai per a poder col·locar l’ou.

6. Trenquem l’ou i l’afegim al got.

7. Tanquem bé el quadrat, ajudant-nos amb la tira de paper film i procurant treure’n tot l’aire. Repetim el procediment amb la resta dels ous.

8. Posem aigua a bullir i hi afegim una mica de vinagre. Quan l’aigua bulli afegim els ous i coem durant 4-5 minuts.

9. Traiem els ous i els deixem refredar una mica per tal de retirar el paper film fàcilment.

10. Retirem el paper film amb cura per tal de que no es trenquin els ous.

11. Muntem el plat disposant una base de puré de patates, l’ou poché a sobre, el saltat de bolets i un toc de sal Maldon i d’oli de trufa.

12. Decorem amb una mica de cibulet fresc i servim.

Comparteix-ho!