Risotto de carxofes amb pesto vegà

Categoria: Risotto
Risotto de carxofes amb pesto vegà
30 minuts
Primer plat
Per 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

6 carxofes
1 ceba gran picada
1/2 got de suc de llimona
300 g. d'arròs especial Risotto NOMEN
750 ml. brou vegetal calent
1 dent d'all
1/2 manoll d'alfàbrega
4 cullerades de llavors de cànem pelats
1 llimona
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre mòlt

EL·LABORACIÓ

Netegem les carxofes de les fulles externes i les parts dures de la tija. Les tallem per la meitat, retirem la pelussa que tenen a l’interior i les tallem en vuitens.

Ofeguem les carxofes i la ceba en una cassola amb oli d’oliva fins que es comencin a daurar.

Afegim l’arròs i el mullem amb el suc de llimona.

Anem afegint el brou calent en petits gotets a mesura que l’arròs l’absorbeixi, mentre removem lentament.

En un got de túrmix triturem la dent d’all pelada, les fulles d’alfàbrega, les llavors de cànem, la pell i el suc d’1 llimona, sal, pebre i suficient oli per a triturar el pesto amb comoditat. Si és necessari podem afegir una mica d’aigua.
Quan l’arròs estigui al punt, afegim el pesto, removem i servim.

Comparteix-ho!