Roastbeef al porto amb puré de patates

Categoria: Altres
Roastbeef al porto amb puré de patates
45 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

500 gr de llom alt de vedella
1 metre de Fil de bridar
10 gr de Sal
10 gr de pebre
25 ml d'Oli d'oliva
200 ml de llet
80 gr de puré de patates NOMEN
5 gr Sal
20 gr de Mantega
100 ml de porto
100 ml de vi negre
1 cullerada de "maicena"
6 cullerades d'aigua

EL·LABORACIÓ

Pel roastbeef, el primer és cosir-lo amb fermesa i salpebrar-lo. El daurarem en una paella amb oli d’oliva i l’acabarem al forn a 160° uns 30 minuts.

Retirar del forn i deixar que es refredi. Un cop fred, tallar en làmines molt fines.

Per a la salsa, reduir el porto i el vi negre. Afegir la cullerada de “maizena” diluïda en aigua i coure fins a espessir. Rectificar de sal.

D’altra banda, bullir la llet amb sal i nou moscada. Afegir puré de patates NOMEN i bullir fins a espessir. Rectificar de sal i pebre.

Emplatar i decorar amb la salsa de vi.

Comparteix-ho!