Saltat de verdures asiàtiques amb guarnició de quinoa

Categoria: Ideals per a tupper
Saltat de verdures asiàtiques amb guarnició de quinoa
30 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

150 g de Les Teves Receptes amb Quinoa
300 ml d’aigua
½ col xinesa
20 unitats de bolets xiitake
2 cullerades soperes de salsa d’ostres
2 cullerades soperes de salsa de soja
Pebre negre
Oli d’oliva
1 cullerada de postres de llavors de sèsam marró
1 cullerada de postres de llavors de sèsam negre

EL·LABORACIÓ


1. Amb l’ajuda d’un colador netegem la quinoa.

2. En una olla posem els 150 grams de quinoa juntament amb 300 ml d’aigua. Tapem i coem a foc baix durant 16 minuts (o fins que la quinoa hagi absorbit tota l’aigua). Reservem.

3. Tallem la col xinesa i els bolets a tires fines.

4. En un wok posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem la col durant 5 minuts. Afegim el shitake i coem durant 10 minuts més.

5. Afegim la salsa d’ostres, la salsa de soja i un pessic de pebre negre i coem tot junt durant un parell de minuts.

6. En un plat disposem una base de quinoa i a sobre el saltat de verdures.

7. Decorem amb una mica de llavors de sèsam i servim.

Comparteix-ho!