Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre

Categoria: Ideals per a tupper
Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

250 g de Blat Tendre Nomen
100 g de bròquil
100 g de coliflor
4 unitats de figues seques
1 cullerada de postres de cúrcuma
Oli d'oliva
Sal

EL·LABORACIÓ

N_2016.12_receta_salteado_de_verduras_micweb

1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegim el blat tendre. Coem durant 10 minuts. Colem i reservem.

2. Tallem el bròquil i la coliflor a ramillets molt petits.

3. En un wok amb una mica d’oli d’oliva saltem les verdures durant 10 minuts. Salem al gust.

N_2016.12_receta_salteado_de_verduras1_micweb

4. Tallem les figues a trossets molt petits.

5. Afegim al wok la cúrcuma, les figues i el blat tendre i coem tot junt durant un parell de minuts. Salem al gust.

6. Servim el saltat de verdures amb un rajolí d’oli d’oliva.

N_2016.12_receta_salteado_de_verduras2_micweb

Comparteix-ho!