Receptes

Bibimbup
1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 8 minuts. El colem i reservem. 2. Tallem els bolets shitake a làmines i els saltem amb una mica d’oli d’oliva....

Saltat de verdures asiàtiques amb guarnició de quinoa
1. Amb l’ajuda d’un colador netegem la quinoa. 2. En una olla posem els 150 grams de quinoa juntament amb 300 ml d’aigua. Tapem i coem a foc baix durant 16 minuts (o...

Arròs amb pollastre a la llima
1. En un bol barregem els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre...

Pebrots del piquillo farcits d’arròs ecològic
1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El colem i reservem. 2. Piquem l’enciam, les olives i els cogombrets. 3. En un bol barregem l’arròs...

Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale
1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 10 minuts. El colem i reservem. 2. Tallem la ceba a mitges llunes, la col kale a tires fines i les pastanagues a...

Arròs cremós amb pèsols
1. Piquem els alls tendres i el porro a trossets petits. 2. En una cassola posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures. Salem lleugerament. 3. Afegim l’arròs...

Bowl amb verdures de primavera
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Bullim els pèsols amb aigua amb sal durant 4 minuts i els...

Hamburguesa d’espinacs i arròs
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15 minuts. Colem i reservem. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem els espinacs...
Descubre toda nuestra gama de productos

