Escates de sal Nomen

NOU

Escates de sal Nomen, el toc subtil per a realçar els teus plats

Les escates de sal Nomen són un producte gurmet per a donar un toc subtil a qualsevol creació culinària. Ideal per a aperitius, tapes, amanides, carns, peixos i verdures a la brasa.

Aquest tipus de sal de gran puresa aporta un gust intens i una textura cruixent a tot tipus de plats: salats, dolços i fins i tot en cocteleria.

Especialment apreciades en l’alta cuina per la seva vistositat i subtilesa, les escates de sal se solen utilitzar per a condimentar i decorar els plats just abans de servir.

A més de ser molt versàtil a la cuina, el seu baix nivell de sodi i la seva gran concentració en minerals aconsegueixen donar el toc just de sabor, fet que permet utilitzar menys quantitat de sal i sens dubte resulta beneficiós per a la salut.

Les escates de sal Nomen s’elaboren de manera natural i artesanal. Es recullen de les salines marines emprant mètodes i tècniques tradicionals perquè sempre arribin a la teva cuina en perfectes condicions.

¡Marca la diferència amb escates de sal Nomen! Tasta-les amb unes gambes a la planxa o un entrecot a la brasa i es convertirà en el teu condiment indispensable.

SUGGERIMENTS NOMEN

Brownie de festucs amb sal

Brownie de festucs amb sal

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ajALXJvcU4Y[/embed] 1. Preescalfem [...]

Brownie de festucs amb sal
Comparteix-ho!

Vegeu-ne més