Fideuà barreja de bolets

Nou

Fideuà barreja de bolets Nomen. Aromes de tardor a la teva cuina
Les aromes de tardor arriben a la teva cuina amb la fideuà barreja de bolets Nomen.

Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta podràs cuinar receptes tradicionals amb un toc gurmet sense passar-te hores a la cuina.

La fideuà o fideuada és un dels plats típics mediterranis més apreciats i laboriosos. Nomen te’n proposa una recepta per llepar-se els dits amb tots els aromes i matisos de les tres varietats de bolets seleccionats.

Assaborir aquesta exquisida fideuà és fàcil i ràpid: en només 15 minuts tindràs un plat pensat per a seduir els amants de la bona cuina i els gastrònoms més exigents.

La fideuà barreja de bolets Nomen s’elabora principalment amb fideus, brou vegetal deshidratat i una selecció de bolets deshidratats de qualitat extra.

Els bolets
Rossinyol, trompeta groga, trompeta negra, cep i moixernó són altres protagonistes destacats d’aquesta proposta gastronòmica. Com que són bolets aptes per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.

L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.

El brou
Els millors fideus de blat dur i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

15 minuts.

format recomendado

250 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Fideuà barreja de bolets
Ingredients: Fideus (86,9%), brou vegetal deshidratat (sal, midó de blat de moro, extractes de llevat, hortalisses 8% (ceba, pastanaga, col, porro i tomàquet), oli de gira-sol, espècies i aromes, ceba deshidratada, barreja de bolets deshidratats (Agaricus bisporus, trompeta negra i Boletus edulis), all i julivert deshidratats. Conté: gluten, soja i api. Traces d'ou i derivats. Conserveu-ho en un lloc fresc i sec.

Consells de preparació

Sofregiu els fideus durant mig minut en una paella untada amb oli o mantega. A continuació, afegiu-hi mig got de vi blanc i, un cop evaporat, incorporeu-hi aigua calenta (entre 0,8 i 1 litre). Abaixeu el foc i deixeu que l'aigua s'evapori. Un cop passat aquest temps (15 minuts aprox.), apagueu el foc. Si voleu obtenir una textura encara més cremosa, afegiu-hi una cullerada de mantega o formatge parmesà.