Fideuà barreja de bolets

NOU

Fideuà barreja de bolets Nomen. Aromes de tardor a la teva cuina
Les aromes de tardor arriben a la teva cuina amb la fideuà barreja de bolets Nomen.

Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta podràs cuinar receptes tradicionals amb un toc gurmet sense passar-te hores a la cuina.

La fideuà o fideuada és un dels plats típics mediterranis més apreciats i laboriosos. Nomen te’n proposa una recepta per llepar-se els dits amb tots els aromes i matisos de les tres varietats de bolets seleccionats.

Assaborir aquesta exquisida fideuà és fàcil i ràpid: en només 15 minuts tindràs un plat pensat per a seduir els amants de la bona cuina i els gastrònoms més exigents.

La fideuà barreja de bolets Nomen s’elabora principalment amb fideus, brou vegetal deshidratat i una selecció de bolets deshidratats de qualitat extra.

Els bolets
Rossinyol, trompeta groga, trompeta negra, cep i moixernó són altres protagonistes destacats d’aquesta proposta gastronòmica. Com que són bolets aptes per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.

L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.

El brou
Els millors fideus de blat dur i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 15 minuts.

Fideuà barreja de bolets
Comparteix-ho!

Ingredients: Fideus (86,9%), brou vegetal deshidratat (sal, midó de blat de moro, maltodextrina, potenciador de sabor glutamat monosòdic, ceba, all, porro, col, api, patata, aromes, oli d'oliva, espècies, oli de gira-sol), ceba deshidratada, mescla de bolets deshidratats (rossinyol, trompeta groga, trompeta negra, ceps i moixernó), all deshidratat i julivert deshidratat.

Conté: gluten, soja i api. Traces d'ou i derivats.

Conserveu-ho en un lloc fresc i sec.

Consells de preparació

Sofregiu els fideus durant mig minut en una paella untada amb oli o mantega. A continuació, afegiu-hi mig got de vi blanc i, un cop evaporat, incorporeu-hi aigua calenta (entre 0,8 i 1 litre). Abaixeu el foc i deixeu que l'aigua s'evapori. Un cop passat aquest temps (15 minuts aprox.), apagueu el foc.

Si voleu obtenir una textura encara més cremosa, afegiu-hi una cullerada de mantega o formatge parmesà.

Vegeu-ne més