Qui Som

El 1860 es va sembrar al Delta de l’Ebre la llavor del que avui és una de les més grans cooperatives arrosseres d’Espanya. Amb una capacitat de producció anual de més de 45 milions de quilos d’arròs, la Cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre ha fet de la tradició, la qualitat i la innovació, la raó de ser de gairebé 2000 socis que dediquen cada dia de les seves vides al cultiu dels millors arrossos del món.

Una cooperativa amb més de 150 anys d’història.

Aquesta realitat no seria possible sense assumir els compromisos més exigents per mantenir intactes les característiques que fan del nostre arròs un producte únic. Compromisos que vetllen per arribar sempre i sense excepció al consumidor amb la seguretat d’adquirir un producte de qualitat, un dels més importants dins de la Dieta Mediterrània. Compromisos per col·laborar amb els distribuïdors i les indústries de transformació per estendre i potenciar el seu consum. Compromisos que atorguen valor a l’esforç de cada un dels agricultors que treballen la nostra terra. Compromisos que han aconseguit que l’autèntica essència d’Arrossaires del Delta de l’Ebre perduri generació rere generació.

Tradició i innovació, les llavors dels millors arrossos.

És un privilegi excepcional conrear els camps del Parc Natural del Delta de l’Ebre, un espai protegit on es respira l’essència arrossera d’anys i anys de tradició. La seva extensió de gairebé 22.000 hectàrees permet recollir 120 milions de quilos d’arròs en closca que acabaran convertint-se en 70 milions de quilos de l’arròs blanc més apreciat pels consumidors i de les varietats Bahia, Gleva i Bomba. Un lloc on, a l’abril, el temps sembla que s’atura cada vegada que l’aigua torna a inundar els camps de cultiu fins que comença la sembra. Una festa de colors i brillantors que culmina a mitjans de setembre donant pas a la gran festa de la recollida. Un cicle que dóna fe de l’estima per aquesta terra i per un cultiu respectuós amb el medi ambient, que aconsegueix l’harmonia perfecta entre l’explotació agrària i els valors naturals d’un Parc únic al món.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here