ARRÒS RODÓ NOMEN

Arròs rodó Nomen. L’arròs rodó de sempre.
L’arròs rodó Nomen és un arròs ideal per a preparar delicioses i sanes receptes. De qualitat excepcional i sabor únic, és molt apreciat per a elaborar receptes mediterrànies tradicionals com ara paelles, guisats, arrossos caldosos o arrossos secs.

Una de les qualitats culinàries més destacades d’aquest arròs és que absorbeix els sabors dels aliments que acompanya, com ara carns i peixos.

El tradicional i acurat procés de producció del nostre arròs rodó li confereix una cocció homogènia, evita que els grans alliberin el midó abans d’hora i que l’arròs es desfaci.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

15 minuts per a arrossos caldosos i 16 minuts per a arrossos secs.

format recomendado

500 g. | 1 kg. Envasat en paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Suggeriments Nomen

Arròs amb llet de coco i fruites

Arròs amb llet de coco i fruites

Escalfem la llet de coco i de vaca amb la branca de ...

Llenties amb arròs i verdures

Llenties amb arròs i verdures

El primer serà coure l'arròs en mig litre d'aigua amb ...

Amanida d'arròs amb escalivada

Amanida d'arròs amb escalivada

Coure l'arròs en el doble d'aigua, uns 600ml ...

ARRÒS RODÓ NOMEN

La varietat arròs rodó

L'arròs rodó Nomen és sempre de la mateixa varietat perquè empri el mateix temps de cocció i absorbeixi la mateixa quantitat d'aigua. La seva cocció és homogènia i és perfecte per a paelles, arrossos caldosos i guisats.

La qualitat del millor arròs del mercat

L'arròs rodó Nomen, de gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, ha estat curosament seleccionat i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. La qualitat de l'arròs rodó Nomen és excepcional, la millor del mercat.

Consells de preparació

Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs rodó. Deixa-ho coure durant uns 15 minuts per a obtenir un arròs caldós i 16 minuts, per a un arròs sec. Trau del foc l'arròs instants abans que estigui completament cuit. Deixa'l reposar durant 2 minuts per a aconseguir la màxima qualitat de l'arròs Nomen.