ARRÒS RODÓ NOMEN

Arròs rodó Nomen. L’arròs rodó de sempre.
L’arròs rodó Nomen és un arròs ideal per a preparar delicioses i sanes receptes. De qualitat excepcional i sabor únic, és molt apreciat per a elaborar receptes mediterrànies tradicionals com ara paelles, guisats, arrossos caldosos o arrossos secs.

Una de les qualitats culinàries més destacades d’aquest arròs és que absorbeix els sabors dels aliments que acompanya, com ara carns i peixos.

El tradicional i acurat procés de producció del nostre arròs rodó li confereix una cocció homogènia, evita que els grans alliberin el midó abans d’hora i que l’arròs es desfaci.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 14 minuts per a arrossos caldosos i 16 minuts per a arrossos secs.

format recomendado

500 g. | 1 kg. Envasat en paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs amb llet de coco i fruites

Arròs amb llet de coco i fruites

Escalfem la llet de coco i de vaca amb la branca de canyella. Quan bulli [...]

Llenties amb arròs i verdures

Llenties amb arròs i verdures

El primer serà coure l'arròs en mig litre d'aigua amb sal. Bullir uns 12 [...]

Amanida d'arròs amb escalivada

Amanida d'arròs amb escalivada

Coure l'arròs en el doble d'aigua, uns 600ml aproximadament, durant 12 minuts. [...]

Amanida d’arròs amb papaia, pinya i mango
Comparteix-ho!

La varietat arròs rodó

L'arròs rodó Nomen és sempre de la mateixa varietat perquè empri el mateix temps de cocció i absorbeixi la mateixa quantitat d'aigua. La seva cocció és homogènia i és perfecte per a paelles, arrossos caldosos i guisats.

La qualitat del millor arròs del mercat

L'arròs rodó Nomen, de gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, ha estat curosament seleccionat i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. La qualitat de l'arròs rodó Nomen és excepcional, la millor del mercat.

Consells de preparació

Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs rodó. Deixa-ho coure durant uns 14 minuts per a obtenir un arròs caldós i 16 minuts, per a un arròs sec. Trau del foc l'arròs instants abans que estigui completament cuit. Deixa'l reposar durant 2 minuts per a aconseguir la màxima qualitat de l'arròs Nomen.

Vegeu-ne més