ARRÒS BOMBA NOMEN

Arròs bomba Nomen. L’arròs gurmet per excel·lència.
Nomen recupera l’arròs bomba, l’arròs rodó de més prestigi que no es passa i sempre queda solt. Gràcies a la seva gran capacitat d’absorció i a la seva textura és el preferit pels cuiners més exigents i xefs de prestigi internacional per a l’elaboració de les millors paelles, arrossos caldosos, arrossos secs i arrossos al forn.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 12 minuts per a arrossos caldosos i 14, per a arrossos secs.

format recomendado

500 gr. | 1 Kg. Envasat en paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

SUGGERIMENTS NOMEN

Calamars farcits

Calamars farcits

Netegem els calamars, tallem les aletes i les potes a trossets petits i els [...]

Arròs caldós amb bacallà

Arròs caldós amb bacallà

El primer per elaborar aquest arròs caldós és tallar les cebes i alls en [...]

Paella amb pollastre

Paella amb pollastre

Vídeo recepta:

Paella de marisc

Paella de marisc

[embed]https://youtu.be/DwoVL-kt2A0[/embed] 1. En una paella posem un bon raig [...]

Paella de marisc
Comparteix-ho!

La varietat arròs bomba

Una de les qualitats culinàries més destacades de l'arròs bomba és que absorbeix fins al doble de líquid que l'arròs de gra llarg, però sense tornar-se enganxós com en el cas de l'arròs de gra curt. Té la peculiaritat de bombar (d'aquí el seu nom) durant la cocció, cosa que significa que duplica el volum però que no s'obre ni es trenca un cop superat el temps de cocció. A Nomen dediquem els millors arrossars al cultiu d'una de les nostres varietats més apreciades: l'arròs bomba. Per a produir-lo seguim utilitzant mètodes tradicionals que es remunten a 1860. Fruit d'aquesta tradició arrossera, avui podem oferir aquest excel·lent arròs de producció limitada.

Qualitat d'arròs extra

Aquest arròs és de qualitat extra, la millor del mercat. De gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la molta del gra closca espellofat, blanquejat, polit, classificat i envasat. Els seus grans han estat escollits i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt.

Consells de preparació

Posa al foc tres parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs bomba. Deixa-ho coure durant 12 minuts per a obtenir un arròs caldós i 14 minuts, per a un arròs sec. L'arròs bomba Nomen és sempre de la mateixa varietat, fet que garanteix que, amb el mateix temps de cocció i proporció d'aigua, s'obté sempre el millor resultat.

Vegeu-ne més