ARRÒS SALVATGE NOMEN FORMAT CARTRÓ

L’arròs més exòtic

L’arròs salvatge Nomen format cartró és un arròs llarg de color negre, d’agradable textura cruixent i de fàcil preparació. És ideal per a donar un toc exòtic a qualsevol plat, per a preparar receptes de cuina internacional, per a barrejar amb altres arrossos o amb espècies, per a amanides i com a guarnició acompanyant carn, verdura i peix.

Si t’agraden els sabors originals i exòtics, tasta el nostre exquisit arròs salvatge. Atreveix-te a preparar receptes de cuina oriental com ara arròs pilaf, arròs amb curri o la nostra deliciosa i saludable recepta d’hamburgueses d’arròs salvatge.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

20 minuts.

format recomendado

Envàs de 500 g.

format recomendado

Codi EAN 500 g.

ARRÒS SALVATGE NOMEN FORMAT CARTRÓ

La varietat arròs salvatge

L’arròs salvatge Nomen és un arròs de primera baix en greixos i ric en fibra, proteïnes, minerals i vitamines. Aquesta varietat d’alt valor nutritiu és una gramínia aquàtica que conserva la seva closca i que es cultiva al nord del Canadà. És un arròs salvatge pur 100%, que no conté sodi, ni al·lèrgens, ni additius, ni gluten, cosa que el converteix en apte per a celíacs i persones amb intoleràncies alimentàries. L’arròs salvatge Nomen format cartró es presenta en dos pràctics sobres individuals perfectes per a elaborar un complet primer plat o una deliciosa guarnició.

Consejos de preparación

Aboqueu 1/2 litre d’aigua i una cullerada d’oli o mantega. Afegiu-hi el contingut d’un dels sobres i porteu-ho a ebullició. Remeneu-ho, tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc mitjà durant 30 minuts, fins que absorbeixi tot el líquid (l’arròs està cuit quan han rebentat com a mínim la meitat dels grans). No cal sal. Si es cuina barrejat amb altres arrossos, el temps de cocció és de 20 minuts. També es pot fregir i resulta un acompanyament saborós i original per a verdures i hortalisses.