ARRÒS SALVATGE NOMEN

Arròs salvatge Nomen. Sabor exòtic per a guarnicions i amanides
L’arròs salvatge Nomen és una elecció excepcional per a aquells que volen afegir un toc exòtic i sabor als seus plats.

L’arròs salvatge, també conegut com a gra d’aigua, aporta un caràcter distintiu als àpats. El perfil de sabor robust i la textura cruixent es complementen perfectament amb qualsevol plat i aporta un gran valor nutricional.

La versatilitat de l’arròs salvatge Nomen el converteix en una elecció excel·lent per a diverses preparacions culinàries. Ja sigui com a acompanyament per a plats de carn, peix o verdures, o com a ingredient en amanides i plats principals, aquest arròs aporta un toc gurmet als àpats.

A més del deliciós sabor, l’arròs salvatge Nomen és una opció saludable, rica en nutrients i en fibra. Gaudeix de la qualitat i el sabor excepcionals d’aquesta barreja d’arròs, que segurament elevarà les teves creacions culinàries a un nivell superior. Compra arròs salvatge Nomen avui mateix i descobreix la diferència que pot marcar els teus plats.

Sorprèn el teu paladar amb aquesta fusió de sabors únics!

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 20 minuts.

format recomendado

Envàs de 500 g.

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs salvatge amb bolets i gambes

Arròs salvatge amb bolets i gambes

Preparar l'arròs salvatge bullit en aigua, amb un polsim de sal, uns 30 [...]

Hamburgueses d’arròs salvatge

Hamburgueses d’arròs salvatge

1. Bullim l'Arròs Salvatge en aigua amb sal durant 40-45 minuts (ha de [...]

Saltat de calamarsets amb arròs salvatge

Saltat de calamarsets amb arròs salvatge

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 30-35 [...]

Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt

Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt

Fem coure l’arròs en aigua seguint les instruccions del paquet, [...]

Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt
Comparteix-ho!

La varietat arròs salvatge

L'arròs salvatge, també conegut com a gra d'aigua, és una gramínia aquàtica que prové del nord del Canadà i els Estats Units. De color negre, és baix en greixos i font de fibra, proteïnes, minerals i vitamines. Molt apreciat pel seu característic sabor, la fàcil preparació i la textura cruixent agradable al paladar.

Consells de preparació

  1. Aboqueu 2 parts d'aigua per 1 part d'arròs salvatge Nomen.
  2. Afegiu-hi sal i dues cullerades d'oli o mantega al gust.
  3. Remeneu-ho, tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent durant 20 minuts.
  4. Escorreu-ne l'excés de líquid i remeneu-ho abans de servir perquè l'arròs quedi solt.

Vegeu-ne més