L’arròs més exòtic
L’arròs salvatge Nomen és un arròs llarg de color negre, d’una agradable textura cruixent i de fàcil preparació. És ideal per a donar un toc exòtic a qualsevol plat, per a preparar receptes de cuina internacional, per a barrejar amb altres arrossos o amb espècies, per a amanides i com a guarnició de carns, verdures i peixos.
Si t’agraden els sabors originals i exòtics, tasta el nostre exquisit arròs salvatge. Atreveix-te a preparar receptes de cuina oriental com ara arròs pilaf, arròs amb curri o la nostra deliciosa i saludable recepta d’hamburgueses d’arròs salvatge.
El temps de cocció recomanat és de 30-40 minuts (l’arròs està cuit quan s’han rebentat com a mínim la meitat dels grans). Si es cuina barrejat amb altres arrossos, el temps de cocció és de 20 minuts.
250 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.
Preparar l'arròs salvatge bullit en aigua, amb un polsim de sal, uns 30 [...]
1. Bullim l'Arròs Salvatge en aigua amb sal durant 40-45 minuts (ha de [...]
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 30-35 [...]
Fem coure l’arròs en aigua seguint les instruccions del paquet, [...]