Arròs salvatge Nomen. Sabor exòtic per a guarnicions i amanides
L’arròs salvatge Nomen és una elecció excepcional per a aquells que volen afegir un toc exòtic i sabor als seus plats. Aquesta barreja única combina un 20% d’arròs salvatge, conegut per la textura ferma i el sabor terrós, amb un 80% d’arròs llarg vaporitzat d’alta qualitat.
L’arròs salvatge, també conegut com a gra d’aigua, aporta un caràcter distintiu als àpats. El perfil de sabor robust i la textura cruixent es complementen perfectament amb l’arròs llarg vaporitzat, que es cou al vapor per obtenir grans tendres i solts.
La versatilitat de l’arròs salvatge Nomen el converteix en una elecció excel·lent per a diverses preparacions culinàries. Ja sigui com a acompanyament per a plats de carn, peix o verdures, o com a ingredient en amanides i plats principals, aquest arròs aporta un toc gurmet als àpats.
A més del deliciós sabor, l’arròs salvatge Nomen és una opció saludable, rica en nutrients i en fibra. Gaudeix de la qualitat i el sabor excepcionals d’aquesta barreja d’arròs, que segurament elevarà les teves creacions culinàries a un nivell superior. Compra arròs salvatge Nomen avui mateix i descobreix la diferència que pot marcar els teus plats.
Sorprèn el teu paladar amb aquesta fusió de sabors únics!
El temps de cocció recomanat és de 20 minuts.
Envàs de 500 g.
Preparar l'arròs salvatge bullit en aigua, amb un polsim de sal, uns 30 [...]
1. Bullim l'Arròs Salvatge en aigua amb sal durant 40-45 minuts (ha de [...]
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 30-35 [...]
Fem coure l’arròs en aigua seguint les instruccions del paquet, [...]