ARRÒS BOMBA NOMEN EN SAC DE TELA

Arròs bomba Nomen en sac de tela. Un arròs de producció limitada.

Nomen presenta l’arròs bomba en sac de tela, l’arròs rodó de més prestigi en un format respectuós amb el medi ambient, que ajuda a mantenir l’arròs en perfectes condicions durant més temps.

L’arròs bomba és una varietat autòctona que destaca per sobre de la resta: no es cova, sempre queda solt i al punt. De gra rodó i curt, amb una gran capacitat per absorbir el sabor i les aromes dels ingredients amb què es cuina, és ideal per a la preparació d’arrossos tradicionals de la cuina mediterrània.

L’arròs bomba Nomen es cultiva de forma totalment natural, sense emprar pesticides ni productes químics, cosa que en garanteix un sabor i una qualitat excepcionals.

La seva extraordinària capacitat d’absorció i textura el converteixen en el preferit d’experts arrossers, cuiners i xefs de prestigi internacional per a l’elaboració de les millors paelles, arrossos caldosos, arrossos secs o arrossos al forn.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 12 minuts per a arrossos caldosos i 14 per a arrossos secs.

format recomendado

1 kg. Envasat en sac de tela reciclable per a contribuir a un entorn més sostenible i ecològic.

ARRÒS BOMBA NOMEN EN SAC DE TELA

La varietat arròs bomba

L'arròs bomba és una varietat que destaca per les qualitats culinàries. Aquest tipus d'arròs és capaç d'absorbir fins al doble de líquid que l'arròs de gra llarg però sense tornar-se enganxós. Té la peculiaritat de bombar durant la cocció, cosa que significa que duplica el volum però que no es trenca un cop superat el temps de cocció. A Nomen dediquem els millors arrossars al cultiu del nostre arròs bomba de producció limitada. És un arròs sense gluten i sense al·lèrgens que es cultiva mitjançant mètodes tradicionals i respectuosos amb el medi ambient, heretats d'una tradició arrossera que es remunta a 1860. A més, s'envasa en un saquet de tela reciclable per a contribuir a un planeta més sostenible i ecològic.

Qualitat d’arròs extra

'arròs bomba Nomen és un arròs 100% natural de qualitat extra, de gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme. És un producte procedent de la molta del gra closca esclofollat, blanquejat, polit, classificat i envasat. Els seus grans han estat curosament seleccionats i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt.

Consells de preparació

Poseu al foc tres parts de brou o aigua i, quan comenci a bullir, incorporeu-hi una part d'arròs bomba. Deixeu-ho coure durant 12 minuts per a obtenir un arròs caldós i 14 minuts, per a un arròs sec. L'arròs bomba Nomen és sempre de la mateixa varietat, fet que garanteix que, amb el mateix temps de cocció i proporció d'aigua, sempre s'obté el millor resultat.