ARRÒS VAPORITZAT RÀPID

Arrozísimo ràpid, l’arròs vaporitzat ràpid de Nomen llest en només 8 minuts.
Nomen presenta el nou arròs vaporitzat ràpid de la gamma Arrozísimo.

Aquesta varietat d’arròs de gra més petit i rodó és ràpid, fàcil i còmode d’usar a la cuina. No s’enganxa, no es passa i està llest en només 8 minuts.

L’arròs vaporitzat ràpid de Nomen és perfecte per a tot tipus d’arrossos tradicionals i està especialment indicat per a guarnicions, amanides i plats d’arròs solt. És un excel·lent complement per a carn, verdura i peix.

A més, és un aliment ideal per a dietes esportives que busquen carbohidrats amb índex glucèmic baix per a no generar pics d’insulina ni acumular l’excés calorífic en greix corporal.

Si vas amb presses però vols quedar bé a la cuina, has de tastar el nou Arrozísimo ràpid!

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 8 minuts.

format recomendado

1 kg. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

SUGGERIMENTS NOMEN

Broquetes de tofu amb guarnició d’arròs i remolatxa

Broquetes de tofu amb guarnició d’arròs i remolatxa

1. Diluïm el miso amb una mica d’aigua. 2. En un bol barregem el miso [...]

Bowl amb verdures de primavera

Bowl amb verdures de primavera

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 [...]

Bibimbup

Bibimbup

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 8 minuts. El colem [...]

Bibimbup
Comparteix-ho!

La varietat arròs vaporitzat ràpid

L'arròs vaporitzat ràpid de Nomen de la gamma Arrozísimo és un arròs de primera, que no queda apegat ni enganxat, i amb un temps de cocció rècord: només necessita 8 minuts per estar al punt, cosa que us estalviarà molt de temps a la cuina. Amb Arrozísimo ràpid Nomen ha aconseguit reduir en deu minuts el temps de cocció de l'arròs vaporitzat estàndard, sotmès a un tractament hidrotèrmic perquè sempre quedi al seu punt més apetitós. Gràcies al seu procés d'elaboració especial, l'arròs vaporitzat ràpid, de gra més petit i rodó, conté més fibra, calci, potassi i vitamina B-6 que l'arròs blanc regular. Nomen t'ajuda a estalviar temps a la cuina amb Arrozísimo ràpid!

Consells de preparació

Posa al foc 2,5 parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs vaporitzat Arrozísimo ràpid. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 8 minuts a foc lent. Deixa-ho reposar fora del foc durant 5 minuts abans de servir-ho. Perfecte per a receptes mediterrànies o com a acompanyament a verdures i hortalisses.

Vegeu-ne més