ARRÒS CARNAROLI NOMEN

El més famós de la cuina italiana.
L’arròs carnaroli Nomen és un arròs d’alta qualitat especial per a arrossos melosos, caldosos i risottos.

És una varietat que permet que l’arròs sempre quedi homogeni, cremós i consistent.

Prepara tota mena d’arrossos melosos, caldosos i risottos, amb l’arròs carnaroli Nomen i els teus arrossos quedaran més melosos que mai!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

El temps de cocció orientatiu: 12-16 minuts.

format recomendado

1 kg. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Suggeriments Nomen

Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Risotto de bolets amb cruixent de parmesà

Picar les escalunyes en brunoise. Fondejar amb oli d'oliva. ...

Risotto de safrà

Risotto de safrà

Preparem el caldo de verdures: 1. Pelem les ...

ARRÒS CARNAROLI NOMEN

La varietat d'arròs per a melosos, caldosos i risottos

L'arròs carnaroli Nomen és un arròs de qualitat ric en proteïnes, minerals i vitamines. Aquesta varietat d'arròs és la més utilitzada pels cuiners per preparar plats tan prestigiosos com el risotto. És un arròs pur 100%, i en el seu cultiu no s'utilitzen adobs ni pesticides de síntesi, per això conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar.

Arròs rodó d'alta qualitat

L'Arròs Carnaroli és un arròs rodó d'alta qualitat, el millor del mercat. De gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la molturació del gra closca esclofollat, blanquejat, polit, classificat i envasat. Els seus grans han estat curosament seleccionats i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. És un arròs 100%, que no conté sodi, ni al·lèrgens, ni additius, ni gluten, cosa que el converteix en apte per a celíacs i persones amb intoleràncies alimentàries.

Consells de preparació

Amb foc mitjà/forta aboqui una mida d'arròs en dues mides de brou. Remeneu cada cert temps lleugerament amb una cullera de fusta perquè l'arròs deixi anar el midó. Quan l'arròs hagi absorbit el brou (aproximadament 5 minuts) i abans que quedi sec, incorporeu brou progressivament i continueu remenant. El brou total aproximat serà 4 cops el volum d'arròs. Moments abans d'acabar la cocció, incorporeu-hi mantega i formatge parmesà al gust. En acabar serviu-lo directament sense deixar reposar. Temps de cocció orientatiu: 12-16 minuts.