Arròs de cultiu ecològic Nomen. Sa i natural.
L’arròs de cultiu ecològic Nomen és un arròs rodó, saborós, sa i natural, perfecte per a elaborar tot tipus de receptes mediterrànies tradicionals, com ara paelles, guisats, arrossos caldosos o arrossos secs. A més, és ideal per a preparar receptes de cuina vegetariana o vegana.
Descubre toda nuestra gama de productos
15 minuts per a arrossos caldosos i 17, per a arrossos secs.
1 Kg. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.
1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem ...
1. Piquem els alls tendres i el porro a trossets ...
1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs ...
1. Tallem les verdures a daus molt petits. 2. En una ...
L'arròs ecològic Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines conreat amb mètodes naturals. De gra rodó i de color blanc uniforme, en el seu cultiu no emprem adobs, ni pesticides de síntesis, per la qual cosa conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar. És un arròs pur 100%, conreat amb mètodes naturals.
Posa al foc 2 parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs ecològic Nomen. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 15 minuts per a obtenir un arròs caldós i 17 minuts, per a un arròs sec. Deixa-ho reposar fora del foc durant 2 minuts abans de servir-ho.