ARRÒS DE CULTIU ECOLÒGIC NOMEN

Arròs de cultiu ecològic Nomen. Sa i natural.
L’arròs de cultiu ecològic Nomen és un arròs rodó, saborós, sa i natural, perfecte per a elaborar tot tipus de receptes mediterrànies tradicionals, com ara paelles, guisats, arrossos caldosos o arrossos secs. A més, és ideal per a preparar receptes de cuina vegetariana o vegana.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 16 minuts per a arrossos caldosos i 18, per a arrossos secs.

format recomendado

1 Kg. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15-16 [...]

Arròs cremós amb pèsols

Arròs cremós amb pèsols

1. Piquem els alls tendres i el porro a trossets petits. 2. En una [...]

Pebrots del piquillo farcits d'arròs ecològic

Pebrots del piquillo farcits d'arròs ecològic

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El [...]

Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues

Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues

1. Tallem les verdures a daus molt petits. 2. En una paellera posem un [...]

Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues
Comparteix-ho!

La varietat arròs ecològic

L'arròs ecològic Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines conreat amb mètodes naturals. De gra rodó i de color blanc uniforme, en el seu cultiu no emprem adobs, ni pesticides de síntesis, per la qual cosa conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar. És un arròs pur 100%, conreat amb mètodes naturals.

Consells de preparació

Posa al foc 2 parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs ecològic Nomen. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 16 minuts per a obtenir un arròs caldós i 18 minuts, per a un arròs sec. Deixa-ho reposar fora del foc durant 2 minuts abans de servir-ho.

Vegeu-ne més