ARRÒS DE CULTIU ECOLÒGIC NOMEN

Arròs de cultiu ecològic Nomen. Sa i natural.
L’arròs de cultiu ecològic Nomen és un arròs rodó, saborós, sa i natural, perfecte per a elaborar tot tipus de receptes mediterrànies tradicionals, com ara paelles, guisats, arrossos caldosos o arrossos secs. A més, és ideal per a preparar receptes de cuina vegetariana o vegana.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

15 minuts per a arrossos caldosos i 17, per a arrossos secs.

format recomendado

1 Kg. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

Suggeriments Nomen

Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

Arròs ecològic amb cigrons, carn picada i comí

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem ...

Arròs cremós amb pèsols

Arròs cremós amb pèsols

1. Piquem els alls tendres i el porro a trossets ...

Pebrots del piquillo farcits d'arròs ecològic

Pebrots del piquillo farcits d'arròs ecològic

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs ...

Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues

Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues

1. Tallem les verdures a daus molt petits. 2. En una ...

ARRÒS DE CULTIU ECOLÒGIC NOMEN

La varietat arròs ecològic

L'arròs ecològic Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines conreat amb mètodes naturals. De gra rodó i de color blanc uniforme, en el seu cultiu no emprem adobs, ni pesticides de síntesis, per la qual cosa conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar. És un arròs pur 100%, conreat amb mètodes naturals.

Consells de preparació

Posa al foc 2 parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs ecològic Nomen. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 15 minuts per a obtenir un arròs caldós i 17 minuts, per a un arròs sec. Deixa-ho reposar fora del foc durant 2 minuts abans de servir-ho.