Calidad 1 Minuto

Qualitat 1 Minut

La gamma Qualitat 1 Minut són racions individuals d’arròs en un innovador envàs 100% sostenible: un vas de vidre reutilitzable amb sistema de tancament al buit que permet conservar els valors nutricionals i el sabor original de l’arròs Nomen.

Envàs de vidre reutilitzable

Tapa sense rosca apta per a microones

Sense plàstics: 100% reciclable

La gamma Qualitat 1 Minut de Nomen, una nova dimensió de sostenibilitat i sabor

Sense conservants ni colorants · Sense gluten · 100% vegetal

Gamma Qualitat 1 Minut

La gamma Qualitat 1 Minut es presenta en un paquet de dues racions individuals en sis varietats d’arròs: rodó, basmati, integral, integral amb verdures, integral amb quinoa i, com a novetat al mercat, l’ecològic.

  • Arròs Rodó
  • Arròs Basmati
  • Arròs Integral
  • Arròs Integral amb verdures i llavors
  • Arròs Integral amb quinoa
  • Arròs Ecològic
Arroces Calidad 1 Minuto

Com funciona aquest nou envàs?

Per primer cop l’arròs ready to eat es presenta en un envàs de vidre reutilitzable. S’hi ha desenvolupat un sistema de tancament que produeix un buit extrem a l’interior. Amb aquest nou sistema tot són avantatges a l’hora de processar el producte, tant des d’un punt de vista nutricional i gastronòmic com mediambiental.

Producte

El buit fa que la temperatura augmenti ràpidament, cosa que permet escurçar els temps de cocció i esterilització habituals dels envasos convencionals. Tot això assegura la qualitat del producte amb les seves qualitats originals, mantenint les vitamines i els minerals dels aliments. A més, com que no té aire, no hi ha risc d’oxidació de l’aliment i, per tant, se n’allarga la vida útil sense haver-hi d’afegir conservants.

El medi ambient

Menor temps de cocció implica menys consum energètic. I per descomptat, els envasos i les tapes són 100% reciclables. La reducció de temps dels processos tèrmics d’envasatge suposa un estalvi energètic important i contribueix a la reducció de la petjada de carboni.

Fàcil i còmode d’usar

És un producte més manejable i senzill d’obrir. Una revolució en l’obertura, còmoda i segura. I on, a més, podem escalfar l’aliment. S’hi ha col·locat una tira d’obertura fàcil que, d’una banda, garanteix el segellat perfecte, el manteniment del buit i, de l’altra, permet obrir l’envàs amb facilitat. És pràctic, senzill i net.

Compromís amb la sostenibilitat

Les nostres instal·lacions es troben al bell mig d’un entorn idíl·lic, el Parc Natural del Delta de l’Ebre, que el 2013 va ser declarat per la UNESCO espai natural i humà únic al món. Aquest enclavament natural incideix sens dubte que siguem una companyia especialment compromesa amb el medi ambient.

Per això, el respecte per l’entorn i la terra és el pilar fonamental de Nomen; la sostenibilitat és un eix central de la nostra estratègia i és present en tota la nostra activitat, que es regeix per criteris de respecte i protecció del medi ambient. Ha estat així en el passat i ho continuarà sent en el futur.

La planta més sostenible d’Europa

La gamma Qualitat 1 Minut de Nomen es produeix a la nova planta de productes elaborats ready to eat, que ocupa 1.700 m2 als mateixos terrenys de Deltebre (Tarragona) on s’emplaça la fàbrica actual.

Aquesta planta està dedicada a la producció d’aliments per a consumir en envasos 100% reciclables, productes basats en les noves tendències d’alimentació saludable i en el concepte de conveniència, que aporta solucions de menjar per a prendre en qualsevol moment i lloc.

La nova planta de Nomen Foods és 100% sostenible. Les necessitats elèctriques per a la producció es cobreixen amb plaques fotovoltaiques de darrera generació i amb la recirculació del vapor gràcies a una central tèrmica.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here