NOMEN BLAT TENDRE

Blat tendre Nomen. Té gust de pasta, sembla arròs
El blat tendre és un producte molt versàtil a la cuina i amb grans propietats nutricionals. Un component necessari per a una dieta equilibrada. Ideal amb salsa, en amanides o en guarnicions de carn, peix o verdura, es converteix en una alternativa original a l’arròs o a la pasta: té gust de pasta però sembla arròs.

Amb una sorprenent textura entre sucosa i cruixent, el blat tendre està deliciós tant fred, en amanides, com en guisats, saltats o falsos risottos.

Si busques sortir de la rutina amb un menjar nutritiu, saludable i saborós, tasta el blat en la seva forma més pura, sense moldre ni adulterar. A més de ser ric en proteïnes, aporta gran quantitat de fibra a l’organisme.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

10 minuts.

format recomendado

500 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Suggeriments Nomen

Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Amanida de blat amb verduretes saltejades, formatge feta i vinagreta de mel

Posar una cassola amb aigua a bullir i coure el blat tendre ...

Albergínies farcides de blat tendre amb verdures

Albergínies farcides de blat tendre amb verdures

1. Parteix les albergínies per la meitat i fes-hi uns ...

Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre

Saltat de verdures d’hivern amb blat tendre

1. Posem aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull ...

NOMEN BLAT TENDRE

Consells de preparació

Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part de blat tendre Nomen. Deixa-ho coure durant 10 minuts a foc mitjà perquè estigui al dente. Retira-ho del foc i escorre-ho.