ARRÒS INTEGRAL DE CULTIU ECOLÒGIC NOMEN

Arròs integral de cultiu ecològic Nomen. Molt gustós, sa i biològic.
L’arròs integral de cultiu ecològic Nomen és un arròs rodó, molt gustós, sa i biològic, perfecte per a elaborar tot tipus de receptes mediterrànies tradicionals i plats de cuina natural amb verdures, hortalisses, bolets… És ideal per a preparar receptes de cuina vegetariana o vegana. Enriqueix qualsevol plat pel seu característic sabor natural integral.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 20 minuts

format recomendado

1 Kg. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

SUGGERIMENTS NOMEN

Llenties caldoses amb arròs integral

Llenties caldoses amb arròs integral

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=KtcmNDzSNmg[/embed] Ofeguem en una [...]

Llenties caldoses amb arròs integral
Comparteix-ho!

Arròs integral ecològic en només 20 minuts

Gràcies a la selecció dels millors cultius ecològics i a l'acurat tractament d'elaboració, l'arròs integral ecològic Nomen només necessita un temps de cocció de 20 minuts. L'arròs integral de cultiu ecològic Nomen és un arròs rodó, espellofat i net. Conserva la major part del segó de la closca, el pericarpi i la pell, que suposen una font de fibra, vitamines i minerals. Envasat en format de plàstic d'1 kg.

La varietat arròs integral de cultiu ecològic

L'arròs integral de cultiu ecològic Nomen és un arròs de primera categoria que conté més quantitat de fibra, vitamines i minerals que altres arrossos. Com que conserva l'embolcall exterior, l'arròs integral ecològic manté més intactes les propietats nutritives. És ric en vitamina B, pobre en greixos i conté una gran quantitat d'hidrats de carboni. En el seu cultiu no s'empren adobs químics ni pesticides de síntesi, per la qual cosa conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar. És un arròs pur 100%, conreat amb mètodes naturals i respectuosos amb el medi ambient. Nomen garanteix que la producció, elaboració, envasament, emmagatzematge i transport d'aquest producte compleixen amb les normes establertes per a la seva qualificació com a producte ecològic. Nomen ha volgut reduir l'envàs fins a la mínima expressió admissible per a la seva conservació, portant al mercat el menor residu possible per cuidar així el medi ambient. L'envàs al buit assegura una preservació òptima del producte.

Consells de preparació

Posa al foc 2,5 parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs integral ecològic Nomen. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 20 minuts a foc lent. Deixa-ho reposar fora del foc durant 5 minuts abans de servir-ho.

Vegeu-ne més