ARRÒS PAELLA NOMEN

Arròs Paella Nomen. El rei dels arrossos.

Arròs Paella Nomen, un arròs carnaroli seleccionat amb la màxima precisió per assegurar que els plats i paelles siguin sempre espectaculars. Una textura perfecta i un sabor inigualable. Ideal per a paelles i caldosos.

És una excel·lent alternativa a l’arròs bomba. De fet, molts xefs de prestigi prefereixen la varietat carnaroli, que ha guanyat protagonisme no només en risottos, sinó també en l’elaboració de paelles.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

El temps de cocció orientatiu és: 12-16 minuts.

format recomendado

500 gr. | 1 Kg. Envasat en paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

ARRÒS PAELLA NOMEN

La varietat arròs carnaroli

És un arròs de qualitat ric en proteïnes, minerals i vitamines. És un arròs pur 100%, i en el seu cultiu no s'utilitzen adobs ni pesticides de síntesi, per això conserva tot el sabor i les qualitats d'un arròs sense tractar.

Arròs rodó d'alta qualitat

L'Arròs Carnaroli és un arròs rodó d'alta qualitat, el millor del mercat. De gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la molturació del gra closca esclofollat, blanquejat, polit, classificat i envasat. Els seus grans han estat curosament seleccionats i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. És un arròs 100%, que no conté sodi, ni al·lèrgens, ni additius, ni gluten, cosa que el converteix en apte per a celíacs i persones amb intoleràncies alimentàries.

Consells de preparació

Posa al foc 2 parts de brou o d’aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d’arròs paella. Deixa-ho coure durant 12-16 minuts. L’arròs carnaroli Nomen és una varietat que no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt.