ARRÒS RODÓ DE 2 KG NOMEN

L’arròs de sempre en format familiar

L’arròs rodó de 2 kg Nomen és el nou format familiar ideal per preparar delicioses i sanes receptes. Reconegut per la seva qualitat i sabor únic, l’arròs de Nomen és un producte d’una qualitat excepcional.

La varietat d’arròs rodó, de gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la mòlta del gra espellofat, blanquejat, polit, classificat i envasat. És un arròs 100%, i no conté sodi ni cap al·lergen. A més, és apte per a celíacs.

El seu tradicional i acurat procés de producció li confereix una cocció homogènia perfecta per a paelles, guisats, arrossos caldosos o arrossos secs.

Preparació

Poseu al foc dues parts de brou o aigua i, quan comenci a bullir, incorporeu-hi una part d’arròs rodó. Deixeu-ho coure durant uns 14 minuts per obtenir un arròs caldós i 16 minuts, per a un arròs sec. Perfecte per a arròs a la cubana o com a acompanyament de verdures, carns i peixos.

Quin arròs mengem avui?

A més, el paquet d’arròs rodó de 2 kg Nomen converteix qualsevol plat d’arròs en una experiència divertida per als nens! Amb els divertimotlles que trobareu a l’envàs de 2 kg podreu donar forma als plats d’arròs: de cotxe, de cor, d’estrella, de fantasma…

Converteix-los en petits xefs i deixa volar la seva imaginació!

Hi ha 16 divertimotlles diferents. Col·lecciona’ls!

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 14 minuts per a arrossos caldosos i 16 minuts per a arrossos secs.

format recomendado

2 Kg. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

SUGGERIMENTS NOMEN

Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d'arròs, alls tendres i xampinyons

Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d'arròs, alls tendres i xampinyons

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 16 minuts. El [...]

Salmó al forn amb tocs cítrics i guarnició d’arròs, alls tendres i xampinyons
Comparteix-ho!

Vegeu-ne més