ARRÒS RODÓ DE 2 KG NOMEN

L’arròs de sempre en format familiar

L’arròs rodó de 2 kg Nomen és el nou format familiar ideal per preparar delicioses i sanes receptes. Reconegut per la seva qualitat i sabor únic, l’arròs de Nomen és un producte d’una qualitat excepcional.

La varietat d’arròs rodó, de gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la mòlta del gra espellofat, blanquejat, polit, classificat i envasat. És un arròs 100%, i no conté sodi ni cap al·lergen. A més, és apte per a celíacs.

El seu tradicional i acurat procés de producció li confereix una cocció homogènia perfecta per a paelles, guisats, arrossos caldosos o arrossos secs.

Preparació

Poseu al foc dues parts de brou o aigua i, quan comenci a bullir, incorporeu-hi una part d’arròs rodó. Deixeu-ho coure durant uns 14 minuts per obtenir un arròs caldós i 16 minuts, per a un arròs sec. Perfecte per a arròs a la cubana o com a acompanyament de verdures, carns i peixos.

Quin arròs mengem avui?

A més, el paquet d’arròs rodó de 2 kg Nomen converteix qualsevol plat d’arròs en una experiència divertida per als nens!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

14 minuts per a arrossos caldosos i 16 minuts per a arrossos secs.

format recomendado

2 Kg. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

Suggeriments Nomen

ARRÒS RODÓ DE 2 KG NOMEN