Arròs amb Calamars i la seva tinta

Arròs amb Calamars i la seva tinta

Administrador      29/10/2015

En una paella o cassola posar una cullerada d'oli, picar els alls molt menuts i afegir-los a la paella quan l'oli estigui calent. Daurar els alls [...]

Arròs a la Milanesa

Arròs a la Milanesa

Administrador      09/10/2015

Preparem la picada (molt fina) de ceba, pebrot, tomàquet pelat i ho posem a sofregir amb una cullerada d'oli. Quan comenci a agafar color afegim [...]

Arròs integral amb verdures

Arròs integral amb verdures

Administrador      09/10/2015

Picar les mongetes, pastanagues, tomàquet i els alls i ho ofeguem tot en una cassola, amb una cullerada d'oli. Afegim l'arròs i l’ofeguem [...]

Arròs amb musclos

Arròs amb musclos

Administrador      09/10/2015

Primer posem una olla amb aigua i sal al foc. Mentre, raspem bé les closques dels musclos. Quan l'aigua estigui calenta, introduïm els [...]

Arròs amb Ametlles

Arròs amb Ametlles

Administrador      09/10/2015

Primer fregim les ametlles amb una mica d'oli en una paella. Un cop daurades, les traiem de la paella i en el mateix oli hi afegim ceba i [...]

Risotto de carbassa i formatge blau

Risotto de carbassa i formatge blau

Administrador      08/10/2015

Ofeguem la ceba picada, pelem i tallem a trossos la carbassa. Escalfem el brou. Afegim la carabassa, el romaní i el bitxo a la paella del sofregit [...]

Arròs amb llamàntol

Arròs amb llamàntol

Administrador      08/10/2015

En una paella posem oli i fregim el bitxo i una dent d’all. Traiem l’all i en el mateix oli sofregim la ceba ratllada. Quan estigui, afegim el [...]

Arròs amb espinacs i ou ferrat

Arròs amb espinacs i ou ferrat

Administrador      08/10/2015

Primerament amb una mica d’oli feu un sofregit amb la ceba, els grans d’alls picats i quan estigui ben fet, tireu el tomàquet que haureu ratllat [...]