Risotto de carbassa i formatge blau

Virginia Vielva
(Córdoba)

De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

300 gr d’arròs
400 gr de carbassa
1 ceba
1 litre de brou de pollastre
2 cullerades de formatge crema blau
100 ml de vi blanc
Romaní picat
1 bitxo
Oli d’oliva verge
Sal

El·laboració

Ofeguem la ceba picada, pelem i tallem a trossos la carbassa. Escalfem el brou. Afegim la carabassa, el romaní i el bitxo a la paella del sofregit de ceba, ofegant-ho tot uns 3 o 4 minuts. Afegim llavors l’arròs i el sofregim un minut.

Tirem el vi i deixem que s’evapori l’alcohol. Afegim un rajolí de brou i remenem suaument amb una cullera de fusta fins que s’absorveixi. Anirem tirant més brou poc a poc i remenant fins que l’arròs estigui tendre. En aquest moment i quan encara li quedi una mica de brou cremós, afegim les cullerades de formatge blau i remenem.

Comprovar el punt de sal i servim tot seguit.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here