Risotto de carbassa i formatge blau

Virginia Vielva
(Córdoba)

Risotto de carbassa i formatge blau
De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

300 gr d’arròs
400 gr de carbassa
1 ceba
1 litre de brou de pollastre
2 cullerades de formatge crema blau
100 ml de vi blanc
Romaní picat
1 bitxo
Oli d’oliva verge
Sal

EL·LABORACIÓ

Ofeguem la ceba picada, pelem i tallem a trossos la carbassa. Escalfem el brou. Afegim la carabassa, el romaní i el bitxo a la paella del sofregit de ceba, ofegant-ho tot uns 3 o 4 minuts. Afegim llavors l’arròs i el sofregim un minut.

Tirem el vi i deixem que s’evapori l’alcohol. Afegim un rajolí de brou i remenem suaument amb una cullera de fusta fins que s’absorveixi. Anirem tirant més brou poc a poc i remenant fins que l’arròs estigui tendre. En aquest moment i quan encara li quedi una mica de brou cremós, afegim les cullerades de formatge blau i remenem.

Comprovar el punt de sal i servim tot seguit.

Comparteix-ho!