3 receptes exòtiques per sorprendre
A aquestes alçades de l’any, en una situació de normalitat i sense pandèmies ni restriccions de mobilitat, els amants dels viatges ja tindrien [...]
L’arròs, font de salut
Al món es consumeixen tones i tones d’arròs al dia. Arròs de totes les varietats, de les més de 40.000 varietats diferents que existeixen. És [...]
10 claus per a una alimentació saludable
La feina, els nens, la casa... El dia a dia pot convertir-se en una marató i moltes vegades tens la sensació d’anar corrent a tot arreu. Oi que [...]
Fideuà, un plat de 10
La fideuà és, juntament amb la paella, un dels plats estrella de la nostra gastronomia. Originari de la Comunitat Valenciana, avui es cuina a tots [...]
Les millors postres de Setmana Santa
Si ets dels que segueixen les tradicions culinàries de les diferents èpoques de l’any, des del dia dels enamorats fins a Sant Joan, sabràs que [...]
Fàrcits amb arròs, quina gran idea!
A l’hora de planificar els menús de la setmana, o de pensar en plats per a un dinar familiar, o simplement quan dissenyem els dinars i sopars del [...]
La recepta: Matambre de vedella farcit al forn
Matambre, quin nom més curiós, oi? El matambre és en realitat un tipus de tall de carn de vedella típic de l’Argentina. Ja saps que la vedella [...]
Les 3 millors postres amb arròs
Quan parlem d'arròs, pensen en una paella, un arròs caldós, un risotto… I en un segon terme, pot ser que ens vingui al cap l'arròs amb llet de [...]