Blog

Farines de blat nomen, per a tot tipus de receptes

A Nomen som experts en arròs però… sabies que també tenim farina? Farina d’arròs, pensaràs. Clar, la farina d’arròs Nomen, que obtenim molent el gra d’arròs sencer, madur i sa. Un producte sense gluten perfecte per a preparar des d’arrebossats i salses fins a bescuits o galetes.

Però a Nomen també som especialistes en farina de blat i disposem de fins a 5 varietats diferents, amb les quals donem solució a qualsevol recepta que inclogui la farina entre els seus ingredients. T’expliquem com són i per a què s’utilitzen.

Les farines de Nomen es presenten en un envàs de paper 100% reciclable que conserva les qualitats del producte i redueix la seva petjada ecològica.

Farina de blat tradicional Nomen, de tot ús

Quan en una recepta apareix com a ingredient farina de blat, sense especificar res més, o quan demanen farina de blat de tot ús s’estan referint a aquesta farina, la d’ús més habitual en la cuina i també la més versàtil.

Per a quines receptes la fem servir? La farina de blat tradicional de Nomen és ideal per a arrebossar carns i peixos, bunyols o croquetes. També per a espessir salses o guisats o per a preparar masses de cardis, bescuits i pizzes.

Farina de blat integral Nomen, amb més fibra

Per a elaborar la farina de blat integral s’utilitza el mateix gra que per a la farina de blat tradicional, però es tritura també el segó exterior, la qual cosa li proporciona un major contingut en fibra, proteïna, ferro i calci.

Per a quines receptes la fem servir? Bàsicament, la farina de blat integral Nomen té els mateixos usos que la farina de blat tradicional, des de plats salats com a guisats, salses, masses o arrebossats fins a receptes dolces com a galetes, bescuits i tota classe de rebosteria.

Farina de força Nomen, ideal per a fer pa

Gràcies al seu alt contingut en proteïnes i glúten, amb la farina de força Nomen obtindràs masses elàstiques més fàcils de pastar i de fermentar. El gluten és l’encarregat de retenir el gas que es genera durant la fermentació, per això les masses elaborades amb farina de força no perden la seva forma.

Per a quines receptes la fem servir? La farina de força Nomen és ideal per a elaborar qualsevol tipus de massa de pa o de pizza que necessiti fermentar, especialment en robot de cuina. També és la farina adequada per a elaboracions dolces com a brioixos, croissants i pannettone.

Farina de rebosteria, per als teus dolços casolans

Més blanca i lleugera que la farina de blat tradicional, la farina de rebosteria és una farina fluixa, amb poques proteïnes, sense impulsors.

Per a quines receptes la fem servir? La farina de rebosteria és la més indicada per a elaborar masses dolces lleugeres i esponjoses, com a bescuits, pastissos, magdalenes, muffins, galetes… Com veus, són masses que no necessiten fermentació i a les quals se sol afegir llevat (o un altre impulsor) quan es busca que creixin durant l’enfornat.

Farina de blat ecològica, 100% natural

Si et preocupa el medi ambient i ets fan dels cultius que no usen abonaments ni pesticides químics, la farina de blat ecològica Nomen, amb segell d’agricultura orgànica, és la teva millor opció.

Per a quines receptes la fem servir? Amb tot el sabor de la farina 100% natural, sense tractar, la farina ecològica de Nomen és perfecta per a tota mena de receptes, dolços i salades. Arrebossats, salses, guisats, masses, pa, pizza, cardis… i també elaboracions dolces com a bescuits, pastes i tot tipus de rebosteria.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here