Blog
Farines de blat nomen, per a tot tipus de receptes

Farines de blat nomen, per a tot tipus de receptes

Nomen      10/05/2023

A Nomen som experts en arròs però… sabies que també tenim farina? Farina d’arròs, pensaràs. Clar, la farina d’arròs Nomen, que obtenim molent el gra d’arròs sencer, madur i sa. Un producte sense gluten perfecte per a preparar des d’arrebossats i salses fins a bescuits o galetes.

Però a Nomen també som especialistes en farina de blat i disposem de fins a 5 varietats diferents, amb les quals donem solució a qualsevol recepta que inclogui la farina entre els seus ingredients. T’expliquem com són i per a què s’utilitzen.

Les farines de Nomen es presenten en un envàs de paper 100% reciclable que conserva les qualitats del producte i redueix la seva petjada ecològica.

Farina de blat tradicional Nomen, de tot ús

Quan en una recepta apareix com a ingredient farina de blat, sense especificar res més, o quan demanen farina de blat de tot ús s’estan referint a aquesta farina, la d’ús més habitual en la cuina i també la més versàtil.

Per a quines receptes la fem servir? La farina de blat tradicional de Nomen és ideal per a arrebossar carns i peixos, bunyols o croquetes. També per a espessir salses o guisats o per a preparar masses de cardis, bescuits i pizzes.

Farina de blat integral Nomen, amb més fibra

Per a elaborar la farina de blat integral s’utilitza el mateix gra que per a la farina de blat tradicional, però es tritura també el segó exterior, la qual cosa li proporciona un major contingut en fibra, proteïna, ferro i calci.

Per a quines receptes la fem servir? Bàsicament, la farina de blat integral Nomen té els mateixos usos que la farina de blat tradicional, des de plats salats com a guisats, salses, masses o arrebossats fins a receptes dolces com a galetes, bescuits i tota classe de rebosteria.

Farina de força Nomen, ideal per a fer pa

Gràcies al seu alt contingut en proteïnes i glúten, amb la farina de força Nomen obtindràs masses elàstiques més fàcils de pastar i de fermentar. El gluten és l’encarregat de retenir el gas que es genera durant la fermentació, per això les masses elaborades amb farina de força no perden la seva forma.

Per a quines receptes la fem servir? La farina de força Nomen és ideal per a elaborar qualsevol tipus de massa de pa o de pizza que necessiti fermentar, especialment en robot de cuina. També és la farina adequada per a elaboracions dolces com a brioixos, croissants i pannettone.

Farina de rebosteria, per als teus dolços casolans

Més blanca i lleugera que la farina de blat tradicional, la farina de rebosteria és una farina fluixa, amb poques proteïnes, sense impulsors.

Per a quines receptes la fem servir? La farina de rebosteria és la més indicada per a elaborar masses dolces lleugeres i esponjoses, com a bescuits, pastissos, magdalenes, muffins, galetes… Com veus, són masses que no necessiten fermentació i a les quals se sol afegir llevat (o un altre impulsor) quan es busca que creixin durant l’enfornat.

Farina de blat ecològica, 100% natural

Si et preocupa el medi ambient i ets fan dels cultius que no usen abonaments ni pesticides químics, la farina de blat ecològica Nomen, amb segell d’agricultura orgànica, és la teva millor opció.

Per a quines receptes la fem servir? Amb tot el sabor de la farina 100% natural, sense tractar, la farina ecològica de Nomen és perfecta per a tota mena de receptes, dolços i salades. Arrebossats, salses, guisats, masses, pa, pizza, cardis… i també elaboracions dolces com a bescuits, pastes i tot tipus de rebosteria.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *