FARINA DE BLAT ECOLÒGICA

Farina de blat ecològica Nomen. Ideal per a pans, rebosteria i arrebossats

La farina de blat ecològica Nomen és una farina elaborada a partir de cereals cultivats i obtinguts mitjançant l’agricultura orgànica. És un producte sa i natural ideal per a elaborar pans, rebosteria i arrebossats.

A la cuina es fa servir tant per a elaborar masses dolces com salades. És perfecta per a arrebossar carn i peix i, sobretot, per a fer pa.

Usa-la per a elaborar les teves millors receptes de pa de pessic, pasta fullada, creps, pastes, pizzes o croquetes amb segell ecològic.

La farina de blat ecològic Nomen és el producte finament triturat obtingut a partir de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de color blanc uniforme.

És una farina pura 100% conreada amb mètodes naturals, sense adobs ni pesticides de síntesi, per a conservar tot el sabor i les qualitats d’una farina sense tractar.

No conté colesterol ni purines. És un producte beneficiós per al sistema circulatori i el cor. A més, les persones amb alts nivells d’àcid úric en poden menjar sense preocupar-se i redueix el risc d’atac de gota. No és apta per a celíacs pel seu contingut en gluten.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
format recomendado

1 kg. Envàs de paper 100% reciclable amb certificat FSCde cadena de custòdia procedent de boscos sostenibles per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

FARINA DE BLAT ECOLÒGICA