FARINA DE BLAT ECOLÒGICA

Farina de blat ecològica Nomen. Ideal per a pans, rebosteria i arrebossats

La farina de blat ecològica Nomen és una farina elaborada a partir de cereals cultivats i obtinguts mitjançant l’agricultura orgànica. És un producte sa i natural ideal per a elaborar pans, rebosteria i arrebossats.

A la cuina es fa servir tant per a elaborar masses dolces com salades. És perfecta per a arrebossar carn i peix i, sobretot, per a fer pa.

Usa-la per a elaborar les teves millors receptes de pa de pessic, pasta fullada, creps, pastes, pizzes o croquetes amb segell ecològic.

La farina de blat ecològic Nomen és el producte finament triturat obtingut a partir de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de color blanc uniforme.

És una farina pura 100% conreada amb mètodes naturals, sense adobs ni pesticides de síntesi, per a conservar tot el sabor i les qualitats d’una farina sense tractar.

No conté colesterol ni purines. És un producte beneficiós per al sistema circulatori i el cor. A més, les persones amb alts nivells d’àcid úric en poden menjar sense preocupar-se i redueix el risc d’atac de gota. No és apta per a celíacs pel seu contingut en gluten.

format recomendado

1 kg. Envàs de paper 100% reciclable amb certificat FSCde cadena de custòdia procedent de boscos sostenibles per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

FARINA DE BLAT ECOLÒGICA
Comparteix-ho!

Vegeu-ne més