FARINA DE BLAT

Farina de blat tradicional Nomen. Ideal per a salses, beixamel i arrebossats

La farina de blat tradicional Nomen és la més comuna a la cuina i s’usa per a elaborar masses tant dolces com salades. És molt útil per a arrebossar carn i peix i, sobretot, per a fer pa.

És un producte ideal per a salses, beixamel i arrebossats. Usa-la per a elaborar les teves millors receptes de pa de pessic, pasta fullada, creps, pastes, pizzes, salses o guisats i et felicitaran.

També pots barrejar-la amb farina d’arròs o altres cereals i sèmoles per a elaborar una infinitat de delicioses receptes.

La farina de blat tradicional Nomen és el producte finament triturat obtingut a partir de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de color blanc uniforme.

No conté colesterol ni purines. És un producte beneficiós per al sistema circulatori i el cor. A més, les persones amb alts nivells d’àcid úric en poden menjar sense preocupar-se i redueix el risc d’atac de gota. No és apta per a celíacs pel seu contingut en gluten.

format recomendado

1 kg. Envàs de paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia procedent de boscos sostenibles per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

FARINA DE BLAT
Comparteix-ho!

Vegeu-ne més