FARINA DE BLAT

Farina de blat tradicional Nomen. Ideal per a salses, beixamel i arrebossats

La farina de blat tradicional Nomen és la més comuna a la cuina i s’usa per a elaborar masses tant dolces com salades. És molt útil per a arrebossar carn i peix i, sobretot, per a fer pa.

És un producte ideal per a salses, beixamel i arrebossats. Usa-la per a elaborar les teves millors receptes de pa de pessic, pasta fullada, creps, pastes, pizzes, salses o guisats i et felicitaran.

També pots barrejar-la amb farina d’arròs o altres cereals i sèmoles per a elaborar una infinitat de delicioses receptes.

La farina de blat tradicional Nomen és el producte finament triturat obtingut a partir de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de color blanc uniforme.

No conté colesterol ni purines. És un producte beneficiós per al sistema circulatori i el cor. A més, les persones amb alts nivells d’àcid úric en poden menjar sense preocupar-se i redueix el risc d’atac de gota. No és apta per a celíacs pel seu contingut en gluten.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
format recomendado

1 kg. Envàs de paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia procedent de boscos sostenibles per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

FARINA DE BLAT