ARRÒS LLARG

Arròs llarg Nomen: sempre solt, ideal per a guarnicions
L’arròs de gra llarg Nomen és l’arròs més consumit al nord d’Europa, Amèrica i extenses zones d’Àsia, i cada vegada és més present a la nostra cuina.

Pel seu alt contingut en amilosa (component del midó) sempre queda esponjós, lleuger, solt i no s’enganxa. Ideal per a consumir en fred, per exemple en amanides, guarnicions i postres.

A més, ara l’arròs llarg Nomen es presenta en un envàs de paper 100% reciclable. Amb l’objectiu de reduir el plàstic i l’impacte ambiental, hem apostat per un nou disseny més sostenible i respectuós amb el medi ambient, seguint la línia d’aplicar mesures pensades per a reduir les emissions de CO2 i preservar el nostre entorn.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

15 minuts.

format recomendado

1 kg. Envasat en paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Suggeriments Nomen

Hamburguesa d'espinacs i arròs

Hamburguesa d'espinacs i arròs

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem ...

Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d'olives

Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d'olives

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Posem aigua amb ...

Arròs pilaf amb oli de coco i herbes fresques

Arròs pilaf amb oli de coco i herbes fresques

En una cassola ofeguem la ceba i l'all en 4 cullerades ...

ARRÒS LLARG

La varietat arròs llarg

L'arròs llarg Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines. De gra llarg i de color blanc uniforme, l'arròs llarg Nomen és un arròs pur 100%, procedent de la molta del gra closca espellofat, blanquejat, polit, classificat i envasat.

Consells de preparació

Posa al foc tres parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs llarg Nomen. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure a foc lent durant 15 minuts. Deixa-ho reposar fora del foc durant uns 5 minuts abans de servir-ho perquè quedi en el seu punt òptim.