Receptes

Arròs caldós amb farigola i castanyes

Arròs caldós amb farigola i castanyes

Ofeguem les escalunyes en oli d'oliva. Afegim el vi blanc i deixem evaporar totalment. Afegim l'arròs, les castanyes i la farigola (reservem 4 brots per decorar), sal i pebre i mullem amb aigua o brou calent. Cuinem durant 15 minuts a [...]

+ Tota la informació
Pastís de xocolata amb cafè i espècies

Pastís de xocolata amb cafè i espècies

Fem fondre la xocolata en el cafè calent. Incorporem la mantega fosa, els sucre barrejat amb la sèmola d’arròs, les espècies i els rovells dels ous. Batem les clares a punt de neu amb el pessic de sal i les incorporem a la preparació [...]

+ Tota la informació
Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt

Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt

Fem coure l’arròs en aigua seguint les instruccions del paquet, l’escorrem bé i el barregem amb la carn picada, els ous, la ceba picada, sal i pebre. Amb aquesta barreja, fem les mandonguilles i les enfornem durant uns 15’ al forn a [...]

+ Tota la informació
Gelat de caqui amb crocanti de garrofa cruixent

Gelat de caqui amb crocanti de garrofa cruixent

Pelem els caquis amb un pelador i els tallem a trossos. Els triturem en un robot de cuina juntament amb la beguda d’arròs i un pessic de sal fins a obtenir un gelat cremós. Si cal, fem baixar amb una espàtula els trossets que es quedin [...]

+ Tota la informació
Quisotto cremós de bolets

Quisotto cremós de bolets

Fem coure la quinoa en aigua seguint les instruccions del paquet, escorrem i reservem. Fem coure la coliflor en aigua fins que sigui ben tova i la triturem amb una mica del líquid de cocció, un bon raig d’oli d’oliva, flor de sal, [...]

+ Tota la informació
Cous cous amb magrana i taronja

Cous cous amb magrana i taronja

1. Posem el cous cous en un recipient resistent a la calor i hi afegim l’aigua bullent. Cobrim amb una tapa i ho deixem reposar uns minuts fins que absorbeixi el líquid. Separem els grans amb una forquilla i ho deixem refredar. 2. [...]

+ Tota la informació
Cassoletes de peix

Cassoletes de peix

Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició i ho deixem a foc mínim durant 8 minuts. Els últims tres minuts hi [...]

+ Tota la informació
Bowl d’arròs t’hai amb peix arrebossat, llima i coriandre

Bowl d’arròs t’hai amb peix arrebossat, llima i coriandre

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem. 2. Batem els ous i els hi afegim un rajolí de suc de llima. 3. Salpebrem el peix i l’arrebossem; primer per ou batut i després per farina. 4. [...]

+ Tota la informació