Receptes

Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues

Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues

1. Tallem les verdures a daus molt petits. 2. En una paellera posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures durant 10 minuts. 3. Afegim el tomàquet ratllat i un pessic de sal amb algues i coem durant 10 minuts més. 4. [...]

+ Tota la informació
Brownie de festucs amb sal

Brownie de festucs amb sal

1. Preescalfem el forn a 170 ºC. 2. En un bol barregem la farina, el cacau i la canyella. Reservem. 3. Fonem la xocolata i la mantega al bany maria. Un cop estigui desfeta hi afegim el sucre i barregem bé. 4. Afegim els ous batuts a [...]

+ Tota la informació
Amanida d’arròs, tomàquet, mozzarella i alfàbrega

Amanida d’arròs, tomàquet, mozzarella i alfàbrega

1. Coem els vasets d’arròs 1 minut al microones. Deixem refredar l’arròs. 2. Pelem els tomàquets i el cogombre i els tallem a daus petits. Reservem. 3. Piquem l’alfàbrega i reservem. 4. En un bol barregem l’arròs amb [...]

+ Tota la informació
Arròs basmati amb tonyina macerat i saltat de verdures

Arròs basmati amb tonyina macerat i saltat de verdures

1. Tallem la tonyina a daus. 2. Macerem els daus de tonyina amb l’all i el gingebre picat, la soja, l’oli i la llima. Deixem macerar a la nevera durant 30 minuts. 3. Amb l’ajuda d’un pelador o un aparell especial fem tires amb el [...]

+ Tota la informació
Copa de beguda d’arròs, chia i fruites d’estiu

Copa de beguda d’arròs, chia i fruites d’estiu

1. En un bol barregem la beguda d’arròs amb el sucre i les llavors de chia. 2. Deixem reposar durant 15 minuts per tal de que les llavors s’inflin. 3. Tallem les fruites a trossets petits. 4. Emplatem en una copa disposant una [...]

+ Tota la informació
Onigiris

Onigiris

1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades). 2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant 14 minuts. 3. Passat [...]

+ Tota la informació
Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d’olives

Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d’olives

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 15 minuts. El colem i reservem. 3. Tallem les verdures a tires primes. 4. Barregem les verdures amb un rajolí d’oli d’oliva, la mel, la [...]

+ Tota la informació
Carrot cake

Carrot cake

1. En un bol barregem la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i el llevat. 2. Pelem i ratllem les pastanagues ben fines. 3. Incorporem a la barreja l’aigua, l’oli, les pastanagues i uns quants festucs (120 g). 4. [...]

+ Tota la informació