Receptes

Pastís d’arròs i coco

Pastís d’arròs i coco

1. Posem en un cassó els 200 g. d'arròs amb la mateixa quantitat d'aigua i coem, ben tapat, a foc mínim durant 10' a partir del moment en que arrenqui el bull. Deixem reposar 10' més sense destapar. 2. Mentre reposa, escalfem la llet de coco i [...]

+ Tota la informació
Pumpkin Spice Latte

Pumpkin Spice Latte

Escalfem en un cassola gran la beguda de civada amb els claus d'olor. Retirem els claus. Afegim la carabassa, el cafè i les espècies. Reservem una mica de canyella per empolvorar. Batem a la mateixa cassola amb un túrmix. [...]

+ Tota la informació
Amanida de ruca amb figues i feta

Amanida de ruca amb figues i feta

Rentem les figues i les tallem a quarts. En un bol per amanides barregem el suc i la ratlladura de llima, les espècies, la mel, la meitat de les figues i la meitat del formatge. El formatge feta té prou sal, així que no cal afegir més. [...]

+ Tota la informació
Arròs amb escabetx tebi de bolets

Arròs amb escabetx tebi de bolets

Preparació de l'arròs amb escabetx tebi de bolets 1. Donem un cop als alls amb la fulla del ganivet plana perquè deixin anar l'aroma i els daurem en un bon raig d'oli d'oliva verge extra a foc suau i afegim les pastanagues i la ceba amb una [...]

+ Tota la informació
Pollastre adobat a la barbacoa amb arròs

Pollastre adobat a la barbacoa amb arròs

Aquesta recepta de Pollastre adobat a la barbacoa amb arròs es prepara molt fàcil en 40 minuts amb el nostre vaset d'arròs integral amb verdures i llavors Nomen. Preparem l'adob barrejant els alls, el comí, el coriandre, el pebre vermell, [...]

+ Tota la informació
Amanida dolça d’arròs amb préssecs

Amanida dolça d’arròs amb préssecs

Amanida dolça d’arròs amb préssecs, postre molt fàcil que es preparar en 15 minuts amb els vasets d'arròs integral Nomen. Pelem els préssecs i els tallem a grills. Els amanim en un bol per amanides amb el sucre, la menta finament [...]

+ Tota la informació
Rotlle de patates amb envinagrats i salmó fumat

Rotlle de patates amb envinagrats i salmó fumat

Preparem el puré de patates barrejant-ho amb l'aigua bullint, salpebrada, i deixem temperar. Estenem un drap net sobre el taulell i el cobrim amb una doble capa de paper film. Cobrim el paper amb els talls de salmó intentant formar un rectangle [...]

+ Tota la informació
Gambes a l’allet amb arròs a la llimona

Gambes a l’allet amb arròs a la llimona

Preparació de les gambes a l’allet amb arròs a la llimona Tallem la ceba en llunes fines i la ofeguem en oli fins que comenci a caramel·litzar. Afegim el suc de llimona i deixem evaporar. Afegim l'arròs i cobrim amb aigua bullint. [...]

+ Tota la informació