1. Posem en un cassó els 200 g. d'arròs amb la mateixa quantitat d'aigua i coem, ben tapat, a foc mínim durant 10' a partir del moment en que arrenqui el bull. Deixem reposar 10' més sense destapar. 2. Mentre reposa, escalfem la llet de coco i [...]
+ Tota la informacióEscalfem en un cassola gran la beguda de civada amb els claus d'olor. Retirem els claus. Afegim la carabassa, el cafè i les espècies. Reservem una mica de canyella per empolvorar. Batem a la mateixa cassola amb un túrmix. [...]
+ Tota la informacióRentem les figues i les tallem a quarts. En un bol per amanides barregem el suc i la ratlladura de llima, les espècies, la mel, la meitat de les figues i la meitat del formatge. El formatge feta té prou sal, així que no cal afegir més. [...]
+ Tota la informacióPreparació de l'arròs amb escabetx tebi de bolets 1. Donem un cop als alls amb la fulla del ganivet plana perquè deixin anar l'aroma i els daurem en un bon raig d'oli d'oliva verge extra a foc suau i afegim les pastanagues i la ceba amb una [...]
+ Tota la informacióAquesta recepta de Pollastre adobat a la barbacoa amb arròs es prepara molt fàcil en 40 minuts amb el nostre vaset d'arròs integral amb verdures i llavors Nomen. Preparem l'adob barrejant els alls, el comí, el coriandre, el pebre vermell, [...]
+ Tota la informacióAmanida dolça d’arròs amb préssecs, postre molt fàcil que es preparar en 15 minuts amb els vasets d'arròs integral Nomen. Pelem els préssecs i els tallem a grills. Els amanim en un bol per amanides amb el sucre, la menta finament [...]
+ Tota la informacióPreparem el puré de patates barrejant-ho amb l'aigua bullint, salpebrada, i deixem temperar. Estenem un drap net sobre el taulell i el cobrim amb una doble capa de paper film. Cobrim el paper amb els talls de salmó intentant formar un rectangle [...]
+ Tota la informacióPreparació de les gambes a l’allet amb arròs a la llimona Tallem la ceba en llunes fines i la ofeguem en oli fins que comenci a caramel·litzar. Afegim el suc de llimona i deixem evaporar. Afegim l'arròs i cobrim amb aigua bullint. [...]
+ Tota la informació