Receptes

Onigiris

Onigiris

1. Netegem l’arròs amb aigua freda fins que l’aigua surti transparent (unes 4-5 vegades). 2. En l’arrossera per a microones col·loquem l’arròs net juntament amb l’aigua i coem a màxima potència durant 14 minuts. 3. Passat [...]

+ Tota la informació
Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d’olives

Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d’olives

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 15 minuts. El colem i reservem. 3. Tallem les verdures a tires primes. 4. Barregem les verdures amb un rajolí d’oli d’oliva, la mel, la [...]

+ Tota la informació
Carrot cake

Carrot cake

1. En un bol barregem la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i el llevat. 2. Pelem i ratllem les pastanagues ben fines. 3. Incorporem a la barreja l’aigua, l’oli, les pastanagues i uns quants festucs (120 g). 4. [...]

+ Tota la informació
Arròs amb katsudon

Arròs amb katsudon

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 5 minuts. El colem i reservem. 2. Salpebrem els talls de llom. 3. Arrebossem la carn primer per ou batut i després pel panko. 4. Fregim els talls de carn en oli ben [...]

+ Tota la informació
Aletes de pollastre asiàtiques amb arròs thai

Aletes de pollastre asiàtiques amb arròs thai

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem. 2. Piquem les cebes tendres; la part blanca per un cantó i la tija verda per l’altre. 3. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la part blanca de [...]

+ Tota la informació
Bibimbup

Bibimbup

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 8 minuts. El colem i reservem. 2. Tallem els bolets shitake a làmines i els saltem amb una mica d’oli d’oliva. Reservem. 3. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i [...]

+ Tota la informació
Saltat de verdures asiàtiques amb guarnició de quinoa

Saltat de verdures asiàtiques amb guarnició de quinoa

1. Amb l’ajuda d’un colador netegem la quinoa. 2. En una olla posem els 150 grams de quinoa juntament amb 300 ml d’aigua. Tapem i coem a foc baix durant 16 minuts (o fins que la quinoa hagi absorbit tota l’aigua). Reservem. 3. [...]

+ Tota la informació
Arròs amb pollastre a la llima

Arròs amb pollastre a la llima

1. En un bol barregem els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre picat. Deixem macerar durant mitja hora. 2. Mentrestant posem aigua amb [...]

+ Tota la informació