Amanida tèbia marroquí amb cigrons, recepta vega per 4 persones. Es prepara amb les teves receptes per acompanyar amb quinoa NOMEN [embed]https://www.youtube.com/watch?v=SqmSrf0eNV8[/embed] Recepta Vegana Coure l'arròs amb quinoa en [...]
+ Tota la informacióEn una cassola ofeguem la ceba i l'all en 4 cullerades d'oli de coco. Afegim el comí, el cardamom, el llorer, la canyella, l'arròs, una mica de sal i aigua bullint fins a cobrir. Cuando vuelva a arrancar el hervor horneamos a [...]
+ Tota la informacióTallem les cebes a quarts i la resta de les verdures d'arrel en trossos d'una mida similar. Deixem les patates senceres i amb pell i el cap d'alls solament partits per la meitat. Ho col·loquem tot en una safata de forn i amanim amb oli [...]
+ Tota la informacióFem coure l’arròs en aigua seguint les instruccions del paquet, l’escorrem bé i el barregem amb la carn picada, els ous, la ceba picada, sal i pebre. Amb aquesta barreja, fem les mandonguilles i les enfornem durant uns 15’ al forn a [...]
+ Tota la informacióFem coure la quinoa en aigua seguint les instruccions del paquet, escorrem i reservem. Fem coure la coliflor en aigua fins que sigui ben tova i la triturem amb una mica del líquid de cocció, un bon raig d’oli d’oliva, flor de sal, [...]
+ Tota la informació1. Posem el cous cous en un recipient resistent a la calor i hi afegim l’aigua bullent. Cobrim amb una tapa i ho deixem reposar uns minuts fins que absorbeixi el líquid. Separem els grans amb una forquilla i ho deixem refredar. 2. [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=3cFSrLshMkQ[/embed] Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició i ho deixem [...]
+ Tota la informació1. Tallem les albergínies a daus molt petits. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem les albergínies durant 10 minuts. Salem lleugerament. 3. Afegim els tomàquets ratllats i coem durant 10 minuts més. Salpebrem [...]
+ Tota la informació