Mandonguilles d’arròs salvatge amb salsa de iogurt
Categoria: Ideals per a tupper
45 minuts
Primer plat
Per 4 persones
Dificultat baixa
INGREDIENTS
1/2 k. carn picada de vedella
2 ous
1 ceba tendra gran
100 g. arròs salvatge Nomen
Sal i pebre negre
1 iogurt grec
1 gra d’all
unes fulles de menta
oli d’oliva verge extra
escates de sal Nomen
EL·LABORACIÓ
Fem coure l’arròs en aigua seguint les instruccions del paquet, l’escorrem bé i el barregem amb la carn picada, els ous, la ceba picada, sal i pebre.
Amb aquesta barreja, fem les mandonguilles i les enfornem durant uns 15’ al forn a 180º.
Mentrestant barregem el iogurt grec amb l’all ratllat o picat molt fi, les fulles de menta picades i pebre negre.
Servim la salsa en un bol al centre d’una plata amb les mandonguilles ben calentes al voltant, pintades amb oli d’oliva i unes escates de sal per sobre.
Aquesta web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar la seva navegació pel lloc web.
Si segueix navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de CookiesAcceptar