Ideales para tupper

Arròs amb escabetx tebi de bolets

Preparació de l'arròs amb escabetx tebi de bolets 1. Donem un cop als alls amb la fulla del ganivet plana perquè deixin anar l'aroma i els daurem en un bon raig d'oli d'oliva verge extra a foc suau i afegim les pastanagues i la ceba amb una [...]

+ Tota la informació

Pollastre adobat a la barbacoa amb arròs

Aquesta recepta de Pollastre adobat a la barbacoa amb arròs es prepara molt fàcil en 40 minuts amb el nostre vaset d'arròs integral amb verdures i llavors Nomen. Preparem l'adob barrejant els alls, el comí, el coriandre, el pebre vermell, [...]

+ Tota la informació

Gambes a l’allet amb arròs a la llimona

Preparació de les gambes a l’allet amb arròs a la llimona Tallem la ceba en llunes fines i la ofeguem en oli fins que comenci a caramel·litzar. Afegim el suc de llimona i deixem evaporar. Afegim l'arròs i cobrim amb aigua bullint. [...]

+ Tota la informació

Curri verd de mandonguilles veganes d’arròs

Preparació de les mandonguilles veganes d’arròs Rentem l'arròs sota l'aigua de l'aixeta en un colador i ho coem en un cassó amb igual quantitat d'aigua, a foc mínim i cobert amb una tapa ben ajustada durant 9 '. Apaguem el foc i deixem [...]

+ Tota la informació

Amanida tèbia marroquí amb cigrons

Amanida tèbia marroquí amb cigrons, recepta vega per 4 persones. Es prepara amb les teves receptes per acompanyar amb quinoa NOMEN [embed]https://www.youtube.com/watch?v=SqmSrf0eNV8[/embed] Recepta Vegana Coure l'arròs amb quinoa en [...]

+ Tota la informació

Arròs amb verdures d’arrel al forn amb mel

Tallem les cebes a quarts i la resta de les verdures d'arrel en trossos d'una mida similar. Deixem les patates senceres i amb pell i el cap d'alls solament partits per la meitat. Ho col·loquem tot en una safata de forn i amanim amb oli [...]

+ Tota la informació

Cassoletes de peix

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=3cFSrLshMkQ[/embed] Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició i ho deixem [...]

+ Tota la informació