Paella

Curri verd de mandonguilles veganes d’arròs

Preparació de les mandonguilles veganes d’arròs Rentem l'arròs sota l'aigua de l'aixeta en un colador i ho coem en un cassó amb igual quantitat d'aigua, a foc mínim i cobert amb una tapa ben ajustada durant 9 '. Apaguem el foc i deixem [...]

+ Tota la informació

Arròs d’ànec i carxofes

T'atreveixes amb aquesta recepta d'arròs d'ànec i carxofes? La xef amb una Estrella Michelin Fran López ens Compta els secrets perquè quedi perfecte! 🥘🤤 Elaboracions de l'arròs d'ànec i carxofes Per el sofregit de [...]

+ Tota la informació

Arròs amb marisc

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=92a-o6YApIY&feature=youtu.be[/embed] Elaboracions de l’arròs amb marisc Elaboració del sofregit Ingredients: 1 quilo de ceba tallada a juliana 2 quilos de tomàquet pera madur 1/2 caps [...]

+ Tota la informació

Paella de marisc

[embed]https://youtu.be/DwoVL-kt2A0[/embed] 1. En una paella posem un bon raig d'oli d'oliva i marquem les gambes. 2. Retirem les gambes i les reservem. 3. Afegim els musclos i coem fins que s'obrin. Retirem i reservem. 4. Tallem la sípia [...]

+ Tota la informació