1. En una paella posem un bon raig d’oli d’oliva i marquem les gambes.
2. Retirem les gambes i les reservem.
3. Afegim els musclos i coem fins que s’obrin. Retirem i reservem.
4. Tallem la sípia a daus petits i la coem durant uns minuts. Retirem i reservem.
5. Afegim la ceba tallada a daus petits i la sofregim durant 10 minuts.
6. Afegim els daus de pebrot i els coem durant 10 minuts més.
7. Mentrestant, escalfem el brou.
8. Afegim els daus de sípia i coem durant 10-15 minuts més. Salem al gust.
9. Afegim l’arròs i l’anacarem (coem durant 2-3 minuts).
10. Afegim la meitat del brou i el rap tallat a daus petits. Salem al gust i coem durant 15 minuts, afegint la resta del brou de mica en mica.
11. Passats els 15 minuts, afegim les gambes i els musclos, apaguem el foc i deixem reposar la paella de marisc durant 2-3 minuts.