Rentem les figues i les tallem a quarts. En un bol per amanides barregem el suc i la ratlladura de llima, les espècies, la mel, la meitat de les figues i la meitat del formatge. El formatge feta té prou sal, així que no cal afegir més. [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=9I2x_Rz0I14[/embed] 1. Netegem la quinoa amb aigua. 2. Coem la quinoa amb 300 ml d’aigua a foc suau i tapat fins que s’evapori tota l’aigua. Deixem refredar la quinoa. 3. Pelem els tomàquets i [...]
+ Tota la informació1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits. 3. Pelem els préssecs i els tallem a daus [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=I6AZQIjGgOY[/embed] 1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i refredem. 2. Pelem el mango i el tallem a daus petits. 3. Tallem la pinya a daus petits. 4. En una paella torrem [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=HCnA3T3Y8oQ[/embed] 1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Tallem els espàrrecs a rodanxes fines i els saltem amb oli d’oliva [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=2rkHtChNETU[/embed] 1. En un bol barregem el cous cous amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. 2. Afegim l'aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts. 3. Desgranem la [...]
+ Tota la informació1. En un bol barregem el Cous Cous amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica de sal. 2. Afegim l'aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts. 3. Tallem les orellanes a trossets petits. 4. Barregem el Cous Cous amb les pipes, els [...]
+ Tota la informació1. Introduïm els Vasets d'Arròs Integral Nomen al microones i els coem durant 1 minut. 2. Posem l'arròs en un vol i el deixem refredar. 3. Colem els bolets i els barregem amb l’arròs. Salem al gust. 4. Disposem una base d'espinacs [...]
+ Tota la informació