Amanida freda de quinoa

Categoria: Amanida, Ideals per a tupper, Vídeo receptes
Amanida freda de quinoa
30 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

150 g de Les Teves Receptes amb Quinoa Nomen
2 tomàquets d’amanida
1 carbassó
20 olives negres
150 g de formatge feta
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
2 tomàquets secs hidrats en oli

EL·LABORACIÓ


1. Netegem la quinoa amb aigua.

2. Coem la quinoa amb 300 ml d’aigua a foc suau i tapat fins que s’evapori tota l’aigua. Deixem refredar la quinoa.

3. Pelem els tomàquets i els tallem a daus petits. Reservem.

4. Tallem el carbassó a tires.

5. En un bol barregem la quinoa amb els daus de tomàquet, les tires de carbassó, les olives, el formatge feta i salpebrem al gust.

6. Servim amb unes tires de tomàquet sec per sobre.

Comparteix-ho!