Arròs amb escabetx tebi de bolets

Categoria: Ideales para tupper
Arròs amb escabetx tebi de bolets
25' + repòs
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 vasets d'arròs integral NOMEN
8 grans d'all amb pell
2 cebes tallades a daus
2 pastanagues tallades a daus
800 g. de bolets de temporada nets
1 fulla de llorer
1 branca de farigola
1 branca de romaní
1 copeta de vi blanc
1 copeta d'aigua
1/2 copeta de vinagre de Xerès
Sal i pebre acabat de moldre
Sal i pebre acabat de moldre

EL·LABORACIÓ

Preparació de l’arròs amb escabetx tebi de bolets

1. Donem un cop als alls amb la fulla del ganivet plana perquè deixin anar l’aroma i els daurem en un bon raig d’oli d’oliva verge extra a foc suau i afegim les pastanagues i la ceba amb una fulla de llorer. S’escalfa tapat fins que la ceba estigui transparent.
2. Mentrestant, saltegem els bolets a part amb la branca de farigola i la de romaní fins que absorbeixin tot el seu suc. Les afegim a les verdures.
3. Afegim el vi blanc, l’aigua, el vinagre, sal i pebre. Coem 10 ‘i deixem temperar.
4. Escalfem els vasets d’arròs i servim amb l’escabetx.

Comparteix-ho!