Amanida de ruca amb figues i feta

Categoria: Amanida
Amanida de ruca amb figues i feta
10'
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 vasets d'arròs basmati NOMEN
1 culleradeta de comí, coriandre i gingebre en pols
1 llima (suc i ratlladura)
2 cullerades de mel
80 g. de ruca
6 figues al punt
200 g. formatge feta a daus
1 cullerada de llavors de rosella
Oli d'oliva verge extra

EL·LABORACIÓ

  1. Rentem les figues i les tallem a quarts.
  2. En un bol per amanides barregem el suc i la ratlladura de llima, les espècies, la mel, la meitat de les figues i la meitat del formatge. El formatge feta té prou sal, així que no cal afegir més.
  3. Afegim els vasets d’arròs i remenem de nou.
  4. Repartim la barreja en quatre bols, cobrim amb la ruca, la resta de les figues, el formatge, un bon raig d’oli d’oliva verge extra i les llavors de rosella.

 

Comparteix-ho!