Postres

Pumpkin Spice Latte

Escalfem en un cassola gran la beguda de civada amb els claus d'olor. Retirem els claus. Afegim la carabassa, el cafè i les espècies. Reservem una mica de canyella per empolvorar. Batem a la mateixa cassola amb un túrmix. [...]

+ Tota la informació

Amanida dolça d’arròs amb préssecs

Amanida dolça d’arròs amb préssecs, postre molt fàcil que es preparar en 15 minuts amb els vasets d'arròs integral Nomen. Pelem els préssecs i els tallem a grills. Els amanim en un bol per amanides amb el sucre, la menta finament [...]

+ Tota la informació

Porridge tropical

Preparació del Porridge tropical Coem l'arròs en aigua amb una mica de sal. Mentre es cuina l'arròs, pelem i tallem la fruita a daus de la mida d'un mos o en làmines gruixudes. Piquem els nous a trossos irregulars i [...]

+ Tota la informació

Cake exprés d’albercoc en got sense sucre

En un bol barregem els ous, la llet, la vainilla i l'oli. Afegim la farina, el llevat, les orellanes i els dàtils. Repartim en 4 bols i col·loquem mig albercoc fresc damunt. Cuinem en el microones durant 1 minut a màxima [...]

+ Tota la informació

Magdalenes de taronja sense gluten

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=901JqSHo1qQ[/embed] Com preparar Magdalenes de taronja sense gluten Posem els ous, l'oli, la taronja (ratlladura i suc) i el sucre de canya en un bol i batem bé. Tamisem la farina juntament amb el [...]

+ Tota la informació

Pastís de xocolata amb cafè i espècies

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OYVpyuTIJlE[/embed] Fem fondre la xocolata en el cafè calent. Incorporem la mantega fosa, els sucre barrejat amb la sèmola d’arròs, les espècies i els rovells dels ous. Batem les clares a punt de [...]

+ Tota la informació

Pastís de cacau i coco

1. En un bol posem els ous i els batem. 2. Afegim el sucre i la beguda d’arròs amb cacau i barregem bé amb l’ajuda d’unes varetes. 3. Afegim l’oli de girasol, la farina tamisada, el cacau, el llevat i 3 cullerades soperes de [...]

+ Tota la informació

Brownie de festucs amb sal

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ajALXJvcU4Y[/embed] 1. Preescalfem el forn a 170 ºC. 2. En un bol barregem la farina, el cacau i la canyella. Reservem. 3. Fonem la xocolata i la mantega al bany maria. Un cop estigui desfeta hi [...]

+ Tota la informació