Postres

Porridge tropical

Preparació del Porridge tropical Coem l'arròs en aigua amb una mica de sal. Mentre es cuina l'arròs, pelem i tallem la fruita a daus de la mida d'un mos o en làmines gruixudes. Piquem els nous a trossos irregulars i [...]

+ Tota la informació

Cake exprés d’albercoc en got sense sucre

En un bol barregem els ous, la llet, la vainilla i l'oli. Afegim la farina, el llevat, les orellanes i els dàtils. Repartim en 4 bols i col·loquem mig albercoc fresc damunt. Cuinem en el microones durant 1 minut a màxima [...]

+ Tota la informació

Magdalenes de taronja sense gluten

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=901JqSHo1qQ[/embed] Com preparar Magdalenes de taronja sense gluten Posem els ous, l'oli, la taronja (ratlladura i suc) i el sucre de canya en un bol i batem bé. Tamisem la farina juntament amb el [...]

+ Tota la informació

Pastís de xocolata amb cafè i espècies

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OYVpyuTIJlE[/embed] Fem fondre la xocolata en el cafè calent. Incorporem la mantega fosa, els sucre barrejat amb la sèmola d’arròs, les espècies i els rovells dels ous. Batem les clares a punt de [...]

+ Tota la informació

Pastís de cacau i coco

1. En un bol posem els ous i els batem. 2. Afegim el sucre i la beguda d’arròs amb cacau i barregem bé amb l’ajuda d’unes varetes. 3. Afegim l’oli de girasol, la farina tamisada, el cacau, el llevat i 3 cullerades soperes de [...]

+ Tota la informació

Brownie de festucs amb sal

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ajALXJvcU4Y[/embed] 1. Preescalfem el forn a 170 ºC. 2. En un bol barregem la farina, el cacau i la canyella. Reservem. 3. Fonem la xocolata i la mantega al bany maria. Un cop estigui desfeta hi [...]

+ Tota la informació

Copa de beguda d’arròs, chia i fruites d’estiu

1. En un bol barregem la beguda d’arròs amb el sucre i les llavors de chia. 2. Deixem reposar durant 15 minuts per tal de que les llavors s’inflin. 3. Tallem les fruites a trossets petits. 4. Emplatem en una copa disposant una [...]

+ Tota la informació

Carrot cake

1. En un bol barregem la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i el llevat. 2. Pelem i ratllem les pastanagues ben fines. 3. Incorporem a la barreja l’aigua, l’oli, les pastanagues i uns quants festucs (120 g). 4. [...]

+ Tota la informació