Postres

Pastís de cacau i coco

1. En un bol posem els ous i els batem. 2. Afegim el sucre i la beguda d’arròs amb cacau i barregem bé amb l’ajuda d’unes varetes. 3. Afegim l’oli de girasol, la farina tamisada, el cacau, el llevat i 3 cullerades soperes de [...]

+ Tota la informació

Brownie de festucs amb sal

1. Preescalfem el forn a 170 ºC. 2. En un bol barregem la farina, el cacau i la canyella. Reservem. 3. Fonem la xocolata i la mantega al bany maria. Un cop estigui desfeta hi afegim el sucre i barregem bé. 4. Afegim els ous batuts a [...]

+ Tota la informació

Copa de beguda d’arròs, chia i fruites d’estiu

1. En un bol barregem la beguda d’arròs amb el sucre i les llavors de chia. 2. Deixem reposar durant 15 minuts per tal de que les llavors s’inflin. 3. Tallem les fruites a trossets petits. 4. Emplatem en una copa disposant una [...]

+ Tota la informació

Carrot cake

1. En un bol barregem la farina, el sucre, la sal, la canyella, el bicarbonat i el llevat. 2. Pelem i ratllem les pastanagues ben fines. 3. Incorporem a la barreja l’aigua, l’oli, les pastanagues i uns quants festucs (120 g). 4. [...]

+ Tota la informació

Galetes de Sant Valentí

1. Barregem la mantega i el sucre fins que quedi una barreja cremosa. 2. Afegim l’ou i barregem tot molt bé. 3. Afegim 250 g de farina, el suc de les 2 llimones, la ratlladura de la taronja, el llevat i la sal i barregem tot molt bé [...]

+ Tota la informació

Crepes de cacau amb fruita caramel·litzada

Per a la massa de crepes 1. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la Beguda d’Arròs amb Cacau Nomen juntament amb la farina, els ous, l’oli i un pessic de sal. 2. Deixem reposar la massa a la nevera durant una hora. 3. Untem una [...]

+ Tota la informació

Pastís esponjós de llimona

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Batem els ous juntament amb el sucre. 3. Afegim la farina d’arròs, el llevat i la canyella tamisades. Barregem bé. 4. Ratllem la pell de la llimona. 5. Afegim la llet, l’oli, la ratlladura [...]

+ Tota la informació

Batut de beguda d’arròs, pera i canyella

1. Pelem les peres. 2. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la beguda d’arròs amb la pera i la canyella. 3. Deixem refredar a la nevera i servim ben fred.

+ Tota la informació