1. Posem en un cassó els 200 g. d'arròs amb la mateixa quantitat d'aigua i coem, ben tapat, a foc mínim durant 10' a partir del moment en que arrenqui el bull. Deixem reposar 10' més sense destapar. 2. Mentre reposa, escalfem la llet de coco i [...]
+ Tota la informacióEscalfem en un cassola gran la beguda de civada amb els claus d'olor. Retirem els claus. Afegim la carabassa, el cafè i les espècies. Reservem una mica de canyella per empolvorar. Batem a la mateixa cassola amb un túrmix. [...]
+ Tota la informacióAmanida dolça d’arròs amb préssecs, postre molt fàcil que es preparar en 15 minuts amb els vasets d'arròs integral Nomen. Pelem els préssecs i els tallem a grills. Els amanim en un bol per amanides amb el sucre, la menta finament [...]
+ Tota la informacióPreparació del Porridge tropical Coem l'arròs en aigua amb una mica de sal. Mentre es cuina l'arròs, pelem i tallem la fruita a daus de la mida d'un mos o en làmines gruixudes. Piquem els nous a trossos irregulars i [...]
+ Tota la informacióEn un bol barregem els ous, la llet, la vainilla i l'oli. Afegim la farina, el llevat, les orellanes i els dàtils. Repartim en 4 bols i col·loquem mig albercoc fresc damunt. Cuinem en el microones durant 1 minut a màxima [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=901JqSHo1qQ[/embed] Com preparar Magdalenes de taronja sense gluten Posem els ous, l'oli, la taronja (ratlladura i suc) i el sucre de canya en un bol i batem bé. Tamisem la farina juntament amb el [...]
+ Tota la informació[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OYVpyuTIJlE[/embed] Fem fondre la xocolata en el cafè calent. Incorporem la mantega fosa, els sucre barrejat amb la sèmola d’arròs, les espècies i els rovells dels ous. Batem les clares a punt de [...]
+ Tota la informació1. En un bol posem els ous i els batem. 2. Afegim el sucre i la beguda d’arròs amb cacau i barregem bé amb l’ajuda d’unes varetes. 3. Afegim l’oli de girasol, la farina tamisada, el cacau, el llevat i 3 cullerades soperes de [...]
+ Tota la informació