Altres

Bowl d’arròs t’hai amb peix arrebossat, llima i coriandre

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem. 2. Batem els ous i els hi afegim un rajolí de suc de llima. 3. Salpebrem el peix i l’arrebossem; primer per ou batut i després per farina. 4. [...]

+ Tota la informació

Arròs ecològic amb gambes, calamars i sal amb algues

1. Tallem les verdures a daus molt petits. 2. En una paellera posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures durant 10 minuts. 3. Afegim el tomàquet ratllat i un pessic de sal amb algues i coem durant 10 minuts més. 4. [...]

+ Tota la informació

Arròs cremós amb pèsols

1. Piquem els alls tendres i el porro a trossets petits. 2. En una cassola posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures. Salem lleugerament. 3. Afegim l’arròs i coem tot junt durant uns minuts. 4. Mentrestant, [...]

+ Tota la informació

Bledes amb mostassa acompanyades d’arròs i quinoa

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=GkRVxYThR3g[/embed] 1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs amb la quinoa durant 16 minuts. Colem i reservem. 2. Netegem les bledes, reservem les penques per un cantó i en piquem [...]

+ Tota la informació

Pollastre al curri amb guarnició d’arròs

1. Piquem les cebes i l’all amb l’ajuda d’una picadora. 2. En una cassola posem un bon raig d’oli d’oliva i afegim la ceba i l’all. Coem durant 10 minuts. 3. Salpebrem el pollastre i l’afegim a la cassola. Coem durant 10 [...]

+ Tota la informació

Rotllets de col farcits d’arròs integral

[embed]https://youtu.be/iUNlHYWAMmM[/embed] 1. Coem les fulles de col al vapor durant 4-5 minuts. 2. Tallem les fulles donant-los una forma quadrada de 8 cm x 8 cm aproximadament. Reservem. 3. Tallem al bacó i el frankfurt a trossets [...]

+ Tota la informació

Saltat de calamarsets amb arròs salvatge

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 30-35 minuts. Colem i reservem. 2. Tallem els calamarsets a tires fines i els saltem en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva a foc fort. Salpebrem al gust. 3. [...]

+ Tota la informació

Llom amb salsa de ceba i guarnició de quinoa

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=pjrYqmjLNsk[/embed] 1. Tallem la ceba a mitges llunes i piquem el gingebre i l’all a daus molt petits. 2. En un bol barregem la ceba juntament amb el gingebre, l’all, la salsa de soja, les fulles de [...]

+ Tota la informació