Arròs cremós amb pèsols

Categoria: Altres
35 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

4 tasses d’Arròs Ecològic Nomen
600-700 ml de caldo de verdures
2 alls tendres
1 porro
200 g de pèsols
1 cunya de parmesà
Oli d’oliv
Sal

El·laboració

1. Piquem els alls tendres i el porro a trossets petits.

2. En una cassola posem un rajolí d’oli d’oliva i sofregim les verdures. Salem lleugerament.

3. Afegim l’arròs i coem tot junt durant uns minuts.

4. Mentrestant, escalfem el caldo de verdures.

5. Afegim el caldo de verdures poc a poc i anem remenant de tant en tant. Coem durant uns 10 minuts.

6. Afegim els pèsols i el caldo necessari fins que el gra quedi cuit. Anem remenant durant la cocció.

7. Afegim el parmesà ratllat i coem durant un minut.

8. Servim l’arròs amb unes virutes de parmesà per sobre.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here