Arròs integral en només 20 minuts
Gràcies a la selecció de les millors collites i a l'acurat tractament d'elaboració, l'arròs integral Nomen només necessita un temps de cocció de 20 minuts.
L'arròs integral Nomen és un arròs rodó, espellofat i net. Conserva la major part del segó de la closca, el pericarpi i la pell, que suposen una font de fibra, vitamines i minerals.
Envasat en format de plàstic d'1 kg.
La varietat arròs integral
L'arròs integral conté més quantitat de fibra, vitamines i minerals que altres arrossos. Com que conserva l'embolcall exterior, l'arròs integral manté més propietats nutritives intactes. És ric en vitamina B, pobre en greixos i conté gran quantitat d'hidrats de carboni.
A més, el consum regular d'arròs integral té un efecte positiu per a la prevenció i millora d'algunes patologies, com ara la hipertensió i la hipercolesterolèmia.
Qualitat d'arròs extra, la millor del mercat
La varietat integral d'arròs extra, de gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la molta del gra closca espellofat, polit, classificat i envasat. És un arròs 100%, que no conté sodi, ni al·lergògens, ni additius, ni gluten, la qual cosa el converteix en apte per a celíacs i per a persones amb intoleràncies alimentàries.
Aquest arròs és de qualitat extra, la millor del mercat. Els seus grans han estat acuradament seleccionats i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. L'arròs extra Nomen és sempre de la mateixa varietat, la qual cosa garanteix que, amb el mateix temps de cocció i proporció d'aigua, obtindràs sempre el millor resultat.
Consells de preparació
Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs integral. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 20 minuts a foc lent. Deixa-ho reposar fora del foc uns 5 minuts abans de servir-ho.