ARRÒS INTEGRAL NOMEN

Arròs integral Nomen. Sabor natural integral.
L’arròs integral Nomen és un arròs molt apreciat pel seu intens i delicat sabor. Ideal per a preparar tot tipus de receptes: des de plats tradicionals fins a la més sana cuina natural: amb verdures, amb hortalisses, amb bolets… Enriqueix qualsevol plat pel seu característic sabor natural integral.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 20 minuts. Deixar reposar 5 minuts. (La resta dels integrals solen trigar sobre 45-50 minuts de cocció)

format recomendado

1 Kg. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

SUGGERIMENTS NOMEN

Arròs integral amb pastanaga, gambes i mostassa

Arròs integral amb pastanaga, gambes i mostassa

1. Bullim l'arròs en aigua amb sal durant 20 minuts. Colem i [...]

Amanida tropical d’arròs integral

Amanida tropical d’arròs integral

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=I6AZQIjGgOY[/embed] 1. Bullim [...]

Amanida tropical d’arròs integral
Comparteix-ho!

Arròs integral en només 20 minuts

Gràcies a la selecció de les millors collites i a l'acurat tractament d'elaboració, l'arròs integral Nomen només necessita un temps de cocció de 20 minuts. L'arròs integral Nomen és un arròs rodó, espellofat i net. Conserva la major part del segó de la closca, el pericarpi i la pell, que suposen una font de fibra, vitamines i minerals. Envasat en format de plàstic d'1 kg.

La varietat arròs integral

L'arròs integral conté més quantitat de fibra, vitamines i minerals que altres arrossos. Com que conserva l'embolcall exterior, l'arròs integral manté més propietats nutritives intactes. És ric en vitamina B, pobre en greixos i conté gran quantitat d'hidrats de carboni. A més, el consum regular d'arròs integral té un efecte positiu per a la prevenció i millora d'algunes patologies, com ara la hipertensió i la hipercolesterolèmia.

Qualitat d'arròs extra, la millor del mercat

La varietat integral d'arròs extra, de gra mitjà i perlat i de color blanc uniforme, és un producte procedent de la molta del gra closca espellofat, polit, classificat i envasat. És un arròs 100%, que no conté sodi, ni al·lergògens, ni additius, ni gluten, la qual cosa el converteix en apte per a celíacs i per a persones amb intoleràncies alimentàries. Aquest arròs és de qualitat extra, la millor del mercat. Els seus grans han estat acuradament seleccionats i conté una proporció molt menor de grans partits que les altres categories. Per això no es desfà durant la cocció i queda més solt i al punt. L'arròs extra Nomen és sempre de la mateixa varietat, la qual cosa garanteix que, amb el mateix temps de cocció i proporció d'aigua, obtindràs sempre el millor resultat.

Consells de preparació

Posa al foc dues parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs integral. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 20 minuts a foc lent. Deixa-ho reposar fora del foc uns 5 minuts abans de servir-ho.

Vegeu-ne més