Cuscús Nomen: ingredient fonamental i el més versàtil de la cuina àrab magrebina
El cuscús és una sèmola de blat dur d’origen berber ideal com a acompanyament de xai, pollastre i verdures i ingredient fonamental de plats típics magrebins.
El cuscús és un aliment molt ric en hidrats de carboni perfecte per a plats freds i calents. Avui dia preparar un menjar sa i nutritiu amb cuscús Nomen és molt ràpid i senzill, només cal afegir-hi brou o aigua calenta. A més, es pot acompanyar d’hortalisses, tant cuinades com crues.
Et sorprendrà la seva agradable textura!
El temps de cocció recomanat és de 5 minuts.
500 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.
Primer tallem la ceba en juliana fina i deixem sofregir a foc lent, quan [...]
Primer, posarem 400 ml d'aigua a bullir amb el suc de llimona, mantega i sal. [...]
1. En un bol barregem el Cous Cous amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica [...]