Cuscús Nomen: ingredient fonamental i el més versàtil de la cuina àrab magrebina
El cuscús és una sèmola de blat dur d’origen berber ideal com a acompanyament de xai, pollastre i verdures i ingredient fonamental de plats típics magrebins.
El cuscús és un aliment molt ric en hidrats de carboni perfecte per a plats freds i calents. Avui dia preparar un menjar sa i nutritiu amb cuscús Nomen és molt ràpid i senzill, només cal afegir-hi brou o aigua calenta. A més, es pot acompanyar d’hortalisses, tant cuinades com crues.
Et sorprendrà la seva agradable textura!
Descubre toda nuestra gama de productos
5 minuts.
500 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.
Primer tallem la ceba en juliana fina i deixem sofregir a ...
Primer, posarem 400 ml d'aigua a bullir amb el suc de ...
Mesurar el mateix volum d'aigua que de cous cous. Posar el ...
1. En un bol barregem el Cous Cous amb un rajolí d'oli ...