CUSCÚS NOMEN

Cuscús Nomen: ingredient fonamental i el més versàtil de la cuina àrab magrebina

El cuscús és una sèmola de blat dur d’origen berber ideal com a acompanyament de xai, pollastre i verdures i ingredient fonamental de plats típics magrebins.

El cuscús és un aliment molt ric en hidrats de carboni perfecte per a plats freds i calents. Avui dia preparar un menjar sa i nutritiu amb cuscús Nomen és molt ràpid i senzill, només cal afegir-hi brou o aigua calenta. A més, es pot acompanyar d’hortalisses, tant cuinades com crues.

Et sorprendrà la seva agradable textura!

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 5 minuts.

format recomendado

500 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

SUGGERIMENTS NOMEN

Cuscús de pollastre àrab oriental

Cuscús de pollastre àrab oriental

Primer tallem la ceba en juliana fina i deixem sofregir a foc lent, quan [...]

Cous cous amb verdures

Cous cous amb verdures

Primer, posarem 400 ml d'aigua a bullir amb el suc de llimona, mantega i sal. [...]

Tabulé de cous cous

Tabulé de cous cous

Mesurar el mateix volum d'aigua que de cous cous. Posar el cous cous dins [...]

Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs

Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs

1. En un bol barregem el Cous Cous amb un rajolí d'oli d'oliva i una mica [...]

Amanida de canonges, cous cous, gerds i mix de fruits secs
Comparteix-ho!

Consells de preparació

Mesura el mateix volum d'aigua o brou que de cuscús. Posa el cuscús en un bol i l'aigua, a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, aboca l'aigua sobre el cuscús que tens en un bol. Remena-ho i deixa que es cogui uns 5 minuts. Fàcil i ràpid!

Vegeu-ne més