ARRÒS SUSHI NOMEN

Arròs sushi Nomen, ideal per a makis i nigiris.
L’arròs sushi Nomen és un arròs especial per a elaborar molts plats de la cuina japonesa i oriental. L’arròs que els professionals utilitzen per a l’elaboració de makis i nigiris. Amb tota la qualitat dels arrossos Nomen.

T’animes a preparar un sushi de primera? Nomen t’ho posa fàcil. Perquè l’arròs és bàsic per a la preparació d’un bon sushi.

Pots menjar-lo sol o utilitzar-lo per als teus rotlles d’arròs japonès favorits, amb els teus peixos, mariscos i vegetals preferits. Combina amb tot! Tasta’l amb les nostres delicioses receptes d’assortiment de sushi i makis de brots verds, crema de formatge i cranc.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

16 minuts.

format recomendado

500 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Suggeriments Nomen

Assortiment de Sushi

Assortiment de Sushi

Coem l’arròs 15 minuts. En un cassó posem el vinagre ...

ARRÒS SUSHI NOMEN

La varietat arròs sushi

L'arròs sushi Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines. De gra semillarg cristal·lí i de color blanc uniforme, l'arròs sushi Nomen és un producte procedent de la molta del gra closca espellofat, blanquejat, polit, classificat i envasat. És un arròs pur 100%, que no conté sodi, ni al·lergògens, ni additius, ni gluten, la qual cosa el converteix en apte per a celíacs i per a persones amb intoleràncies alimentàries.

Consells de preparació

Posa al foc dues parts d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs sushi Nomen, prèviament esbandit. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure a foc suau durant 16 minuts perquè quedi al punt òptim.